Отново белгиец грабва милионите от европейската лотария

Джакпотът бе 25 млн. евро
27 дек 2014 13:50,
6
Отново белгиец грабва милионите от европейската лотария
Снимка: Reuters, архив

Жител на Белгия е спечелил от последния тираж на европейската лотария "Евромилиони" джакпот в размер на над 25 милиона евро, предаде ТАСС, като се позова на местни медии.

През юли тази година друг белгиец спечели от лотарията 68 милиона евро.

Белгийците изразходват сумарно от 3 до 5 милиона евро за един тираж от най-любимата лотария в Европа. През годините, откакто съществува "Евромилиони", джакпотът е бил печелен от 26-има жители на кралството, които са получили общо 789 милиона евро.

Според правилата на "Евромилиони", човекът, уцелил голямата печалба, има право да запази анонимност. От това се възползват повечето европейци, които са имали късмета да се сдобият с големи суми.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
177 преди 9 години
Ако евроджакпот е лъжа, то нашето тото не знам какво е. В момента в играта участват 16страни включително Хърватска и Словения. И в двете страни са удряни големи печалби. Така, че не всички печалби са в Германия. Печалбите са разпределени пропорционално на участието на страните. Словения например е сравнима с една германска провинция или даже по-голям град. Не може да се очаква печалбите да са като на цяла Германия.
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За евромилионите не знам, но евроджакпота е огромна лъжа! От както съществува само Германия печели всички джакпоти аз го наричам немското тото. Един път им писах, но отговор не получих!
4
0
 
0
 
! Отговори
177 преди 9 години
До АнонименМога. Но не знам дали ще мога да си взема печалбата, ако спечеля. Освен това излиза доста по-скъпо. Явно темата не вълнува много хора. Хората в БГ очевидно заслужават да бъдат мамени, грабени и лъгани защото са нямат воля да се противопоставят.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Можеш да играеш online
2
0
 
2
 
! Отговори
177 преди 9 години
Няма да можеш, защото тази игра или евроджакпот никога няма да дойдат в БГ. Ако дойдат местните мутри няма да могат да си манипулират числата. Преди 2-3 години се говореше по този въпрос, сега никой дума не продумва. Журналистите също не питат, вероятно им дават по нещичко да не повдигат темата и така. Типична БГ история.....
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Супер късмета си е късмет !!!!Ако можех и аз да спечеля....еххххх!!!

Спонсорирани публикации