Продават любовното гнездо на Даяна и Доди ал Файед

Имотът във Франция е оценен на 105 милиона долара
25 яну 2015 15:23, Александър Попов
14
Продават любовното гнездо на Даяна и Доди ал Файед
Даяна и Доди ал Файед. Снимка: Reuters, архив

Имението на Доди ал Файед, приятел на принцеса Даяна, се продава за 70 милиона британски лири или за 104,9 милиона долара, съобщи в. "Дейли мейл".

В имението, разположено в Сен Тропе, има вила с 30 стаи. То е известно с това, че именно там през юли 1997
година започва връзката на принцеса Даяна и Доди ал Файед.
 
Недалеч от вилата малко преди смъртта на двамата в автомобилна катастрофа е направена първата фотография, с която връзката им става обществено достояние.

Интериорът на вилата, изградена през 70-те години на ХVIII век, е запазен на практика без промени от времето на смъртта на собственика й. В брошурата, която рекламира имението, е запечатан великолепният вид на вилата, обкръжена от разкошна градина.

В зданието има девет спални, пет бани, голяма зала, две кухни, детска стая за игра, басейн и тераса. Освен това към имението има плажна къща с девет спални, открит и закрит басейн, нощен клуб с кино и бар, зала за тренировки и сауна. На територията на имението има пристан за яхти, където често е можела а се види яхтата на Ал Файед, площадка за хеликоптери.

Освен това в имението има и къща за гости с четири стаи, в която е отсядала принцеса Даяна със синовете си, принцовете Уилям и Хари.

Принцеса Дияна и Доди ал Файед загиват в автомобилна катастрофа в Париж на 31 август 1997 г. Парижки съд установява, че отговорността за катастрофата е на шофьора, който е карал автомобила в нетрезво състояние, а също на папараците, следили колата на принцесата.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
7.Ти си мъжки Павлинчо !
5
0
 
1
 
! Отговори
суджук преди 9 години
Това питане е към ПОЛИНА
4
2
 
12
 
! Отговори
Do 4 преди 9 години
Че са загинали е факт и че убииците им са кралското семейство принц Филип и Чарлс също е факт.Поинтересувай се малко преди да пишеш нещо невежа.
3
4
 
20
 
! Отговори
баи Ганю преди 9 години
То бива ама чак пък толкоз през просото.Че и бремена от ***.Е и кои ще те остави жив да правиш резил кралството.Ех любовта няма задръжки.
2
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Платиха си и двамата за тъпоумието. Арабинът се взе много на сериозно, ще ми става пастрок на английските принцове ! Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак!
1
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Горките, отидоха си от този свят заради чуждо малоумие.