Круизният кораб - рай за секса

1/5 от хората признали изневяра по време на морско пътешествие
26 яну 2015 22:40,
12
Круизният кораб - рай за секса
Снимка: Архив Reuters

Круизните кораби са рай за секса, като на борда им 80 на сто от пасажерите се отдават на любовни ласки, отчете британско проучване, обхванало 200 хиляди любители на морските пътешествия, пише в. "Дейли мейл".

Една пета от запитаните признали, че изневерявали на партньора си по време на круиз, докато той бил на същия кораб.

Над 30 процента от участниците в анкетата, които си признали че се отдавали на любовни занимания по време на круиз, били на възраст 65 години и повече.

Проучването било поръчано от сайта Cruise.co.uk, който отчете недостиг на презервативи и противозачатъчни хапчета по време на морските екскурзии. 70 процента от круизните кораби не предлагали кондоми на борда си, а 80 на сто от този флот нямали противозачатъчни хапчета "за следващия ден".

Една трета от запитаните доверили, че взимали със себе си в каютата и сексиграчки, а 12 на сто - че никога не тръгвали на круиз без такава.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Забелязах голямо събиране на носа на кораба и си оглеждаха задните части във водата ,после разбрах каква е причината имаше много доволни физиономии.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нали затова се търсят млади необвързани стюарди
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
от къде пари за круизен кораб.ще наблегнем на секса
3
2
 
2
 
! Отговори
Мухахахаха преди 9 години
Страхотна реклама :)))))))))) Как ,ако си с половинката си, ще имаш възможност да направиш такова нещо ? То това да не става с един поглед и щракване на пръсти, нали преди това се иска запознанство, сваляне на звезди и т.н.
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
какви хапчета против забременяване, като 90% са бабички и дядовци
1
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е като реклама .Каквато и реклама да си правят , много хора се отказват от тези грамадни кораби с многобройни пътници .Опасно е при повреди , трудно е да се спасяват хиляди хора на едно място . Спомням си как един кораб съкрати курса си , заради стомашни заболявания на пътниците , които слизаха от кораба на съвсем друго пристанище !! Епидемията беше обхванала почти всички ..