Срещу 32 хил. долара детето ви ще има уникално име

Фирма обещава името да е единствено в света
28 яну 2015 21:24,
22
Срещу 32 хил. долара детето ви ще има уникално име
Снимка: Reuters, архив

Всички родители искат децата им да са специални и уникални. Е, сега поне имената им могат да бъдат такива, пише сайтът Елит нюз.

Швейцарската фирма Ерфолгсвеле твърди, че може да измисли за вашето дете име, което никога досега не е било използвано. Е, и цената си я бива – услугата струва впечатляващите 32 хил. долара.

Срещу тази цена фирмата ще наеме екип от специалисти, които ще гарантират, че името е едно единствено в целия свят. Екипът традиционно се състои от 16 души - 4 историци и 12 преводачи, които ще гарантират, че новото име не значи нещо лошо на никой език. Адвокати пък ще гарантират, че името не принадлежи на никоя компания или марка.

След около 100 часа работа екипът ще предостави между 15 и 20 имена на родителите. След като името бъде избрано, екипът ще обясни на родителите какво означава всяка част от него.

„Всяка част от името трябва да има позитивно послание. Често комбинираме думи. Това е като композиране на музика или рисуване“, обяснява собственикът на компанията Марк Хусър.

Хусър отказва да посочи някое име, измислено от екипа му, но твърди, че веднъж използвано, името може да бъде използвано от всички по света. Така че някои от имената няма да бъдат оригинални завинаги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: имефирмауникално
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
новини за глупаци преди 9 години
Че кой ще спре друг родител да го изплагиатства след време? Браво на фирмата, която предлага услугата - доста балъци ще се хванат.
9
1
 
0
 
! Отговори
69 преди 9 години
Добре де, все пак да приемем че има клиенти.Някои родители си кръстят детето с уникалното име Х.Но, ако догодина, някой чуе това име и го хареса, и си кръсти неговото дете със същото име Х?Кое ще му е уникалното в случая???Въздух под налягане в стил "ах каква глупост да измисля, че да започна частен бизнес"
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Уникална простотияНапротив,аз съм четвъртия през поколение в нашата фамилия който има еднакви 3 имена с дядо си. И съм изключително горд от това нещо. Мога да проследя историята на фамилията си и родословното си дърво чак до края на 18 век. Моето дете носи същите имена като баща ми и се надявам някой ден, някой от внуците ми да носи и моите имена.
7
6
 
0
 
! Отговори
Уникална простотия преди 9 години
Всички родители искат децата им да имат специални имена с изключение на 2-те милиона българи които са си кръстили децата Георги, Иван, Александър и Николай. Сетих се и за Северна Кореа. Там всички искат уникално име на детето си, но винаги го кръщават Ким ;-)
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Блокиран ли съм?
5
2
 
0
 
! Отговори
някой преди 9 години
Колеги, давайте само собствено име, без фамилия.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе я го пишете там Лимончо, или Жмики, и ми дайте 32 бинки, да му се не види.
3
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха, че аз това мога да го правя за 32 длара на име. Ето, почвам - демо-версия и то без пари: Колипутко Клатимъдурниковски, Бабатитрънкина Олигофрениева-Кретеноидна, Отрасъл Аграрнотехнически, Кравемор Сирененеядев, Хвалигъзко Разпачарчатосанов, Свинефил Преосвещенски, Кремкарамел Попкарасурвакаров, Зоопланктоний Овчедушев, Ерцхерцогчо Хопалатръцков и т.н. Това за една минута работа. Ха да намерят някое от тях някъде да е използвано ;) Ако не,да кихат по 32 бона на парче.
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо не са написали в статията поне 1-2 от тези уникални имена, та да добием представа?
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аре Вън Дърт Пън!