Татуси. Made in Russia...

Залагат на калашници, водка и любов
24 фев 2015 20:32, Александър Попов
44

Снимка: kaifolog

Татуровката може да издаде немалко за човека, който си я е направил. А когато видиш определени татуси - няма как да не познаеш, че са на руснак. Заради патриотизма, водката, калашника и дори любовта.

Вижте галерия на kaifolog.ru, в която са събрани татуировки Made in Russia. Някои характерни, други по детски наивни...
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: Русиятатуировки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
5
 
! Отговори
djun-djan преди 9 години
Никога не съм разбирал защо като не харесваш тиранина Путин, агресивната политика на Русия и открито признаваш очевидната деградация на един народ, трябва да те наричат русофоб или пък американофил. Едни от любимите ми автори са руснаци, музиканти също, повечето от тях преследвани от комунистическия режим. Режим избивал милиони хора, в това число и тук в България, провалил и нашата държава, не може и не трябва да се толерира по никакъв начин, затова и на майтап не трябва да си татуираш СССР.
29
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оф, няма ли да се спрете с тая целенасочена анти-руска пропаганда? Подобни неща се срещат навсякъде по света. Реднеците да видите кви *** татуси си правят, малей!
28
3
 
3
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 9 години
Мразя татуировки, но първите 2 са страхотни.Иначе предполагам това е поредната порция опит за антируска пропаганда (неуспешен). Поне може да им се признае, че не им липсва чувство за хумор, самокритичност и земност на руснаците. Пълно е с гафове, издънки, епик-фейлове и всякакви магарии на зевзеци в мрежата.
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ха-ха-ха-ха :)))да ти направя ли едно сетче с хамерикански татуси?
26
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До 28Приемам, че езика трябва да се уважава, но някои хора вече прекаляват.Дори стават досадни.Приемете, че светът се глобализира, всички езици се развиват и обогатяват, благодарение на това.Дали за добро или за лошо.Навлизат чуждици и т.н.Не можеш да изискваш от хората да следват старобългарския, само, защото това ни е родния език. Уважение и познаване ДА, но не и прекаленото внаниачаване и демонстриране на кух патриотизъм.
25
1
 
4
 
! Отговори
makedon преди 9 години
Vistinata e taa da GOLEMITE NARODI[ drzavi] pravat golemi gluposti. Znaci i vo glupostite se Golemi.
24
2
 
3
 
! Отговори
До 28 преди 9 години
Става дума за цененето на езика си. При теб да речем, "ТАТУСИ" вместо "ТАТУИРОВКИ". А дали са стойностни или не е съвсем друга тема ;)
23
2
 
6
 
! Отговори
ДО 26 преди 9 години
Да, много са достойни всички останали татуси.Защото са на кирилица. Направо да им се възхитиш.
22
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Руснаците са уникално проста нация.А джуджето Путин им подхранва комплекса, че са велики, с бомбите, които имат.Но, колкото просто, толкова и изстрадал народ са.Избивали са интелигенцията им 100г. Останало е само алкохолици и КГБ-сти.
21
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво забелязах, е че освен първата татуировка останалите са на РУСКИ и КИРИЛИЦА, слаба работа..При нас са на развален английски, китайски, японски, къде по-напред сме...
20
7
 
12
 
! Отговори
е преди 9 години
Руснаците са не по-малко *** от хамериканците.
19
12
 
17
 
! Отговори
?!? преди 9 години
Къде видяхте анти-руска пропаганда, умници? На вас и пръст да ви покажат- това е ***, еврейска и едновременно с това фашистка пропаганда. Започвам да се чудя наистина, дали някой не ви плаща на вас. Колкото до татусите- има много оригинални и доста несполучливи. Нито у нас, нито другаде по света е по-различно.
18
0
 
7
 
! Отговори
Благо Джизъса преди 9 години
Кви са тия аматьори бе, аз толкова татуси имам само на левия крак!
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Горкия Вчера.бъгъ. Явно понеже според официалните рейтинги, вече не попада и в Топ 10, сега се опитват да се опрат над определена таргет група, съставена предимно от споросчета. Затова и вече на ден има поняколко такива статии, които да привлича дадената група потребители. Че нали по-зле няма накъде, ама така както е тръгнало, май вървите към закриване. Незнам обаче Сашко, *** и другите къде ще си търсите работа. Може би бензиностанция, продавачи в магазин...
16
2
 
4
 
! Отговори
Киро Арматуриста преди 9 години
На снимка 17- уникална идея! Страхотен татус. Ще си татуирам такъв с надпис НРБ!
15
6
 
6
 
! Отговори
Янукович преди 9 години
Със снимка номер 10 поздравявам всички дежурни *** !
14
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А в Турция правят татуси по които няма как да не познаеш, че са на турчин.Полумесеци, ятагани, отсечени глави забити на кол, роби оковани в тежки вериги. Искате ли татусите да станат реалност? Тогава пишете още за Русия и русияните!
13
8
 
19
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
do 11Александърчо Попов е ясен, но има един соросоиден *** *** в този сайт, който е толкова предубеден, че щом зърне ник на потребител с позитивно отношение към Русия (те се знаят кои са), го банва. Независимо дали този потребител е казал "добро утро" само!И после ще ми говорят за ХАМЕРИКАНСКА свобода на словото произтичаща от хамериканската демокрация. Жалка история!
12
1
 
3
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
No 14 e pravl. Tazi vecher masirana ataka, prez denq - masirana propaganda. Na drugiq den statistikata ot komentarite e izlqzla!iztrivane?
11
2
 
6
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
Daite tatusi na vietnamcite we, kakvo ni zanimavate s rusnacite. Na kogo mu puka za rusnacite?