Стилът и красотата нямат възраст

Дами, които не крият годините си и не искат пластични операции
27 фев 2015 19:40,
34

Джойс Карпати, 80 г. Снимка: adme.ru

Стилът и красотата нямат възраст. В това ни убеждават кадрите от тази галерия. Дамите в нея са от Ню Йорк - най-младата е на 59 г., а най-възрастната - на 102 г.

Дамите от снимките не крият годините си, никога не биха си направили и пластични операции. Те с гордост споделят възрастта си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
аз преди 9 години
зашо не са снимали и нашите майки, баби, те не са ли достатъчно красиви за снимки?Или просто няма кой да се снима вече, след усърдното изграждане на комунизма и прекрасните последни 25 години.Лесно е да красив когато никога не си се трудил.
27
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
всичко е въпрос на пари
26
4
 
3
 
! Отговори
Коко преди 9 години
Да ме извиняват бабите,ама бая опъване на шии и лица е имало...става, но с много пари.
25
0
 
8
 
! Отговори
Ив преди 9 години
Интересна галерия. Аз си падам повече по стилните облекла. Някои тук бяха твърде накичени и натруфени като пауни, че чак загрозяват (дори и млад човек не би изглеждал добре). Иначе, по-добре стилни баби отколкото намусени и гневни на света за щяло и нещяло.
24
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много стил, пари и ботокс, но красотата като че ли присъства само на снимка 5... Ако бяха включили и възрастни актриси, а не само разглезени милионерки, които си нямат друга работа, освен да се поддържат, Мерил Стрийп щеше да засенчи всички!
23
1
 
4
 
! Отговори
То така, ама... преди 9 години
До момента, в който не играе личният интерес, е така - възрастта няма значение. В момента, в който ТИ трябва да си избереш дама за вечерта - изведнъж възрастта започва да играе огромна роля, както и някои други по принцип "маловажни неща", като големината на бюста да речем...
22
0
 
7
 
! Отговори
дебелина преди 9 години
Дебелината е въпрос на личен избор.На 80 години г. гледам да спазвам кг. от 30 годишна (164/55)възраст+-1-2.Работила съм, винаги с ограничени средства, дрехи се носят по 20 г. и повече.. Просто внимавам КОЛКО ям.Сега виждам че децата и внуците( имат по-големи възможности), но също НАРОЧНО ядат малко( без луксове и излишества).И разходки,ходене пеш.
21
1
 
6
 
! Отговори
Една жена преди 9 години
Глупости, нямат пластични операции. Друг път. Тогава фотошопа много е играл.
20
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
еврейски продънени чанти
19
5
 
15
 
! Отговори
* преди 9 години
Защо имам усещането , че тези снимки са льопнати тук , не за възхищение пред въпросните дами , за да дават кураж на бъдещите 65-годишни БГ-пенсионерки : Ти влачи каревли до 65 на работа , а после живей ! Карай , че която е на бюро до 65г ще стане кьорава и дебела с високо кръвно , а която копа ще е с дископатия и шипове ...карай на 80 като си облече червените панталони и копинената туника и като хукне по кафета.... Кой ще ги доживее тези 65 г. с тези ГМО-та!? С това напрежение, с тая безработица
18
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поклон пред дамите,личи си,че са млади,независимо от възрастта си ,дай Боже всички да доживеем да изглеждаме така на техните години-със самочуствие,стил и жизнени ,много ми се иска и българските възрастни жени да изглеждат така,уви,постоянния стрес оставя своите дълбоки следи
17
0
 
16
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 9 години
ВЪЗРАСТТА НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ЗА ЧОВЕКА! Важното е да си здрав да няма болка! Това означава, че още твоите дядовци и баби, и оттам и родителите ти и ти самия да водите природосъобразен живот. Найнеразумното същество на тази планета е РАЗУМНИЯ ЧОВЕК!/ Този /или тези/ които са се изсмели на горенаписаното/.Някога дама от" скъпите" се ужасила от лицето на Волтер бил около 90г.Философът казал: " Щастлив съм, че все още го имам!!!" Ако си на 20 г. и гълташ шепа хапове дневно това живот ли е ?
16
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като не си оперират пердето ще носят младежки дрехи. Кой знае какво виждат в огледалотоСтарост-нерадост
15
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичко е въпрос на стил и дух - в днешно време може да си лелка/чичко на 30+ или на 50+, личен избор.
14
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно пишещите тука биха ли споделили възрастта си. Как никой с изключение на 15 не се възхити от абсолютната красота и дух. Интересно ми е колко от убитаците тук са млади и колко на средна възраст.
13
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Екстра баби, само внимателно трябва да го дават с цветовете и аксесоарите, защото нещата лесно отиват от интересни към шантави.
12
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не прави чест на хората да плюват възрастните хора. Всеки що годе мислещ човек знае, че младостта е твърде кратка. Днешните 20 годишни след 10 г. вече няма да са младежи, а чичковци и лелки и така дълго време и после хоп баби и дядовци. Уважавайте възрастните защото всички с всеки изминал ден вървите към това положение.
11
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стилната жена е стилна и на 30 и на 60, доката *** си личи по външността и на 30 и на 60. Само, че на 60 вече е стара чанта. Често сутрин пътувам с една жена на около 60, руса, силно гримирана с червено червило и доста неподходящо за възраст си облекло. Като е била млада със сигурност са се обръщали и доста са и вързвали, то сега е просто комична.
10
9
 
12
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
абе и сега да ти падне Шарън, мисля, че няма да и простиш.
9
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
9-ти ако си на 50 защо да си герантофил който иска Джени 59 годишната?Абе много сте ограничени, бе. Аз когато бях на 15 Шарън Стоун беше на 40 и я исках за жена. геронтофил ли съм?

Спонсорирани публикации