Върнали откраднатата рокля на Лупита Нионго

С нея актрисата беше на наградите "Оскар"
7
Върнали откраднатата рокля на Лупита Нионго
Лупита Нионго с роклята. Снимка: Ройтерс

Откраднатата рокля на носителката на "Оскар" Лупита Нионго е върната в хотелската й стая два дни, след като е извършена кражбата, съобщи TMZ.

От сайта за знаменитости твърдят, че крадецът се е свързал с тях и им е казал, че роклята е фалшификат и иска да я върне.

След това сътрудници на сайта са се свързали с полицията и са предали на служителите на реда информацията за това къде се намира фамозният тоалет.

Само преди ден световните информационни агенции съобщиха, че обшитата с перли рокля, която актрисата Лупита Нионго носеше на церемонията за наградите "Оскар", е открадната от хотелската й стая в Лос Анджелис. По това време звездата не е била в стаята.

Роклята "Калвин Клайн", създадена от дизайнера Франсиско Коста, струва 150 000 щатски долара. По нея има 6000 перли с различен размер.

Кенийската актриса спечели награда "Оскар" през 2014 г. за ролята си в "12 години в робство" и беше сред връчващите статуетките на тазгодишната церемония.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
ГОСПОЖА ЦАЧЕВА Я БЕШЕ ВЗЕЛА ЗА ДА ИЗЛЬЖЕ АБВ ДА ГЛАСУВА ЗА СЛЕД КОЕТО Я ВЬРНА
4
1
 
3
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
Na nagradite na Payner, oshte po-skupi roklite. Hem matriala po-malko, po-kusichki taka, hem gi nqma po Elienci - nai-mnogo edinichna broika ostanala ama shta izrusqt qko za neq.
3
1
 
7
 
! Отговори
Травустита от Конго преди 9 години
На снимката се вижда само, защото е в бяла рокля на бял фон :DАз на една снимка едно такова дори не разбрах, че го има :)
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Роклите не се купуват от актрисите.Модните къщи им ги дават с рекламна цел.А колкото до тази с перлите,дори и да са изкуствени,самото им ушиване е много трудоемко и неимоверно много оскъпява роклята.
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
""Оскар" през 2014 г. за ролята си в "12 години в робство" и беше сред връчващите статуетките на тазгодишната церемония.Бре, тез роби с рокли за по 150 000 долара. :D