Един живот, една мечта, една реалност

Когато пътешествието е всекидневие
6 мар 2015 21:05,
15

Снимка: Tiny House Giant Journey



Джена и Джулиън решават да направят това, за което мечтаят милиони по цял свят - да пътуват постоянно. Те напускат работа и се впускат в едно безкрайно пътешествие, което хем е сбъдната мечта, хем за тях е всекидневие.

Живеят в уютен дом на четири колела, имат и куче. Надникнете в тяхното всекидневие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
ген.Луков преди 9 години
Къщата я видяхме,кучето също!А детенце.....
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Красиво и мило, но не е практично. Тази дървена барака на колелела ще се разпадне след 100 км. преход. Това е все едно къщата ти да е в постоянно земетресение.
9
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
какво се води ,тая барака за инструменти на колела
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всъщност доста американци живеят постоянно в подобни , обикновено по приличащи на каравани "жилища". Аз не го намирам за удобно но е доста практично в американската действителност , където мобилността е огромно предимство. Не знам за тази "къща" но повечето са оборудвани с климатици и отопление . Някой са и доста по големи и луксозни. Това е и едно от основните средства да се прекара почивката.
7
6
 
14
 
! Отговори
WTF преди 9 години
До АнонименГледам на руски пишеш. Малка ли ти се струва къщичката? Това са двама души постоянно на път. Имат си спалня, дневна, в която да работят и кухненски бокс. В това макар и малка има и баня. Това, което действително има значение при тях е самото пътуване. Те постоянно са на път. Като стигнат до някъде не се завират вътре, ами обикалят да разглеждат. В това само спят, ядат и с*рат. Аз лично евала им правя за смелостта. А ти братушко ти предлагам една 10000кв къща в сибир и си готов.
6
1
 
10
 
! Отговори
WTF преди 9 години
Сигурно са freelancer-и и бачкат онлайн. Гледам имат два различни лаптопа. Или са на социални.Това да не ти е като в България. Тук като кажеш freelancer и естествената реакция е фрииий-квооо. Освен това и социалните не съм им като нашите. Стигат им за повече от тоалетна хартия...
5
13
 
7
 
! Отговори
Berlin преди 9 години
Това са жалки кравари. Братушките живеят много по-добре!
4
4
 
22
 
! Отговори
made in BG преди 9 години
Това българин никога няма да го направи, той няма ли две стаи под наем в некоя панелка, колица за 1000лв. и заплатка от 450лв., не е човек.
3
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това колибата на кучето ли е? а они в колата живьот
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а баня и тоалетна ?
1
3
 
22
 
! Отговори
Кучето им преди 9 години
А пари откъде бре?