150$ на вечер да спиш в леглото на Кърт Кобейн

Старият апартамент на звездата се дава под наем
24 апр 2015 23:00,
10
150$ на вечер да спиш в леглото на Кърт Кобейн
Снимка: Архив Reuters

Старият апартамент на Кърт Кобейн и Кортни Лав се дава под наем срещу 150 долара за нощувка, съобщава сайтът Контактмюзик, цитиран от БТА.

Звездната двойка на рока обитавала жилището в Лос Анджелис в периода 1991-1992 година. То се намира във Феърфакс, предградие на мегаполиса. По онова време Кобейн и неговата група "Нирвана" били на върха на славата си. Тогава Кортни била бременна с дъщеря им Франсис Бийн Кобейн, единственото дете на Кърт.

Те напуснали жилището, след като имали проблеми с ВиК инсталацията. Домът се наводнил и били повредени картините и дневниците на Кобейн, които странно защо, били складирани в една от двете бани. Гръндж музикантът измислил парчето "Heart Shaped Box", докато релаксирал в една от ваните.

Миналата година във вестник "Лос Анджелис таймс" се появиха снимки от апартамента, когато е бил обитаван от Кобейн. Те били доста покъртителни - било разхвърляно и мръсно навсякъде и домът приличал на наркоманска бърлога, припомня сайтът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А в леглото на Мая Манолова колко струва?
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дайте дома и леглото на Лилето Павлова с Лили Павловада видите разбиване на посещаемост на сайта.Безплатен съвет Ви давам
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Журналисти... Не се научиха. Напишете, че леглото е било на Къртни Лав и ще има тълпа от желаещи. Никакъв усет нямате за маркетинг и предлагане.
3
6
 
2
 
! Отговори
До 3 преди 8 години
И тя ли е суперизвестна самоубила се гръндж звезда, че да спамиш и под тази статия?
2
6
 
14
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Бих се прежалил да легна в леглото на Юлиана Дончева с Юлиана Дончева!
1
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как не ...