Дейвид Камерън е готов да се снима в телевизионен сериал

Бившият министър Хейг пък "отказал" ролята на Джеймс Бонд
25 апр 2015 14:11, Елка Василева
2
Дейвид Камерън е готов да се снима в телевизионен сериал
Дейвид Камерън. Снимка: архив, Reuters

Министър-председателят на Великобритания Дейвид Камерън е изразил желание да се снима в популярния в страната сапунен сериал "Коронейшън стрийт", ако му бъде отправено такова предложение. А бившият министър на външните работи на Великобритания Уилям Хейг е "отказал" да играе ролята на Джеймс Бонд, след като Камерън на шега е предложил кандидатурата му за ролята на агент 007. Това заявиха двамата политици в интервю за една от радиостанциите на Манчестър, предаде ТАСС.

Когато от радиото са запитали Камерън не би ли искал да изиграе самия себе си в "Коронейшън стрийт", премиерът е приел с ентусиазъм идеята. В същото време е признал, че не е гледал британски сапунки вече 30 години и повече му харесват американските телевизионни сериали като "Модерно семейство".

Още по темата

"С удоволствие бих се снимал, но ако трябва да кажа истината, съм гледал "Коронейшън стрийт" преди около 30 години" - казал 48-годишният Камерън. Той е признал, че понякога гледа "Модерно семейство" и някои други американски сериали.

А изказаното наскоро намерение да предложи Хейг за приемник на Даниъл Крейг в ролята на Джеймс Бонд Камерън е мотивирал с това, че бившият шеф на Форин офис се занимава с джудо и "може да счупи череп на човек, ако го стисне между коленете си". В отговор Хейг е дал да се разбере, че не подхожда за ролята на супергероя.

 "Министър-председателят ми каза за идеята си и аз се ужасих - е заявил Хейг. - Не мисля, че от мен ще излезе добър Джеймс Бонд. Занимавайки се с джудо, усвоих много навици, които биха ми били полезни, но не мисля, че съм научил всичко, нужно за тази цел."

Камерън и Хейг заговориха за Джеймс Бонд, подтикнати от лидера на Партията за независимост на Обединеното Кралство /ЮКИП/ Найджъл Фараж, който наскоро заяви, че нямал нищо против да изиграе ролята на Джеймс Бонд в поредния филм от сагата за агент 007.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой от Актьори стават Политицидруги От Политици им се става АРТИСТИ ДА ВИДИМ СЕГА КВА ТЕАТРАЛНА ПОСТАНОВКА НИ Е ПОДГОТВИЛ ГОСПОДИНЪТ КАМЕРОН ВЪПРЕКИ ТЯ Е ВЕЧЕ ЯСНА НАЙ ВЕРОЯТНО СКОРО ИДВАТ ИЗБОРИ ИСКА МУ СЕ ПАК ВЛАСТТА
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
сериала "новият политик" ще му пасне идеално! а може и да се пробва и в "мистър бийн"!