Звездният ни рожденик: Адел на 27

Ето интересни факти от кариерата на британската певица
30

Снимка: Reuters

На 5 май своя 27-ми рожден ден празнува популярната английска поппевица Адел. Родена в Лондон през 1988 година с името Адел Лори Блу Адкинс, Адел завършва BRIT училище за сценични изкуства и технологии през май 2006 година. Там тя е била съученичка на други известни певици като Леона Луис и Джеси Джей.

Дебютният ѝ албум „19“ е издаден през 2008 г. и е последван от голям успех и одобрение от критиците във Великобритания, където става четири пъти платинен. Днес Адел е една от най-известните певици на Острова и отвъд океана.

Вижте интересни факти за британската певица:

Израстнала е само с майка си, след като баща ѝ я изоставил, когато тя е била на две.

Бъдещата музикална звезда започва да пее още на четири годишна възраст.

Като малка е запленена от "Спайс гърлс" и решава да стане популярна певица именно заради тях.

През 2009 г. на 51-вите награди Грами Адел получава награди за "Най-добър нов изпълнител" и "Най-добро женско поп вокално изпълнение“.

Адел има син Анджело, роден през октомври 2012 година.

Певицата стиска палци за отбора от Висшата английска лига Тотнъм.

Адели има общо 8 награди "Грами", като особено успешна за нея е 2012 година, когато взима рекордните 6.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: АделЗвезден рожденик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
Eдинственото важно нещо в случая е колко дълго ще продължи хипнозата и самовнушенията на живите фенове. Същите безсмисленяци, които не са били достатъчни, че да дадат стимул на един велик, хехе, уж, творец да продължи да твори! Дрога, алкохол, пушката и хаповете! Това е ИСТИНСКАТА, жива ЛЮБОВ! Това е истинската! Жива! Любов!Нещо друго за доуточняване?пс затва плъзналите долу коментиращи кантари, които мерят кила, а не мерят ЖИВАТА музика са .... бесмисленяци.
23
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
Другото обяснение е, че даже и да е имало любов, смъртта винаги побеждава и тя е предпочитана пред ВЕЛИКАТА фалшива жива любов, която е БЛЪФ за наивници. БЛЪФ е защото може да бъде съвсем лесно и непукистично заменена и видяна съвсем удобно в следващия и в следващия и в следващия и в следващия и в следващия и индивидуалните човечета, които се мислят за ЕДИНСТВЕНИ са нищо повече от следващата и следващия. И тези музиканти, дето умират от НЕОБИЧАНЕ са същите:Следващия и следващата. Лесно заменими!
22
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
Човек, злоупотребяващ с алкохол е НЕОБИЧАН!Човек, който пише предсмъртно писмо на жена си и дъщеричката си и се гръмва с пушка е НЕОБИЧАН!Жена, която години се друга и умира от алкохол е НЕОБИЧАНА!Мъж, който си прави пластични операции и си сменя кожата е НЕОБИЧАН!Себе си не са обичали. Такива, каквито СА! Не са намерили някой, който да им докаже, че той или тя ги обича. Любовта на феновете им не им стигна, за да се почувстват обичани и да намерят смисъл в съществуването си. Факти!
21
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
23, ще ти се "злобата да ме разяжда и да изобилства каквото и да е покварено и гнусно".Не са проблем думите ти. Проблемът е, че докато аз пиша факти, които са известни на всички, ти пишеш блъфове за мен, чиято достоверност се знае само и единствено от мен. Проблемът е, че когато блъф срещне чистата истина, блъфът се връща към блъфиращия. Уверявам те, че това, което твоят блъф ще срещне в моята истина не е добро за теб. Не коментирам музиката им. Пиша за начина,по който умряха:Необичани! ФАКТ!
20
1
 
2
 
! Отговори
ахмед преди 8 години
обожавам песните на тази жена,хубав глас и самата е симпатична
19
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** комплексарите.. Така ще си стоите в уединение с дясната си ръка и филм за възрастни. Никоя жена не иска беден, псуващ като каруцар, льохман, който не уважава жените, че им завижда хаах нещастниции
18
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
19, мижавите изчадия адови посягат към алкохола, за да се съсипят и да съсипят живота на най-близките си. Мижавите изчадия адови се гърмят с пушки, защото не им пука, че някой ще трябва да им откупва слабашките самоубийства. Мижавите изчадия адови кълцат децата си под влияние на наркотици, подтикват дъщерите им да се далдисват във вани и да следват светлия им пример. Мижавите изчадия адови си СМЕНЯТ черната кожа с БЯЛА, що? ЗАЩО бе? От любов към себе си или от ...адови внушения? А?!
17
1
 
1
 
! Отговори
=== преди 8 години
19, изброените от мен слабурници умряха от необичане. Парадоксът е, че обичани, уж, от милиони хора, пукнаха от необичане. В този смисъл, единственото, което направиха, избирайки да умрат точно по този начин е да покажат на милионите си фенове и последователи, какво означава да си СЛАБАК. Алкохол, пушката, дрога, хапове. Начинът, по който умираш, много говори какъв точно истински човек си. Истинските ЧОВЕЦИ умират като Дядо Добри. Да е жив и здрав! Умират като ПРИМЕР, друсалнико алкохолизиран..
16
4
 
1
 
! Отговори
=== преди 8 години
10, само, че Ейми си е?а м?йката с алкохол и дрога и безлюбовието на един наркоман я съсипа. Мятай цветя за слабурниците и въздишай по тях. Уайнхайс, Кобейн, Хюстън, Джаксъна и тем подобни ***.
15
3
 
1
 
! Отговори
=== преди 8 години
Изпя по такъв начин кавър на Hiding my heart away и осмисли, помня, един от онези велики периоди в живота, в който не знаеш ден ли е или нощ. Хубаво е, че прави нов албум, че да държи живи емоционално още много хора. Липсата й на сцената ги лишава от така важното за бъденето им смислие. Да е жива и здрава.
14
0
 
5
 
! Отговори
сдасд преди 8 години
Тъс е поне 100 - 120 кила жиу тигло. Зимам я!
13
3
 
6
 
! Отговори
М? преди 8 години
***!
12
0
 
6
 
! Отговори
ДСО "Родопа&quo преди 8 години
Име: Аделдата на раждане:5.05.1988 г.Лондонръст:175 см.ТЕГЛО:90 кг!!!
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе вие, пее там, ние тука си пишеме. на нея и дреме. направи си милионите от хапльовци. една две песни от нея мога да чуя, ама да се захласна чак, мерси.
10
0
 
5
 
! Отговори
Varna do 9 преди 8 години
Щом "стиска палци за тотенам " , значе е еврейка аделчето . Това я издаде..
9
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако Ейми Уайнхаус беше жива, никой нямаше и да е чувал за тая кобила дето само цвили...
8
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Уродска саксонска ***! Толкова може и да пее тази буца...
7
10
 
9
 
! Отговори
набор'68 преди 8 години
Имам съученички изглеждащи по-добре.
6
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баси соросидната ГМО ***- на 27 е, а прилича на 40 годишна.
5
0
 
19
 
! Отговори
ФХ преди 8 години
Падала си по Спайс Гърлс още от дете :D На мен тя ми изглежда по-възрастна от тях в момента. Но иначе не може да не се признае - страхотен глас и голям музикален талант.