Креативност по руски! Бистър ум, дошъл навреме

Вижте интересни решения на ежедневните ни проблеми
26 май 2015 21:55, Александър Попов
98

Снимка: klyker.com

Често сме готови в проблемни ситуации да действаме по собствено усмотрение, без излишно харчене на пари. В социалните мрежи изобилстват кадри на креативни руснаци, чийто подход за решението на задачите за едни е нетипичен, за други направо комичен.

Вижте една галерия на klyker.com, в която са събрани примери за бистър ум и то дошъл навреме.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руснаците такива, онакива, ама имат национална баня! Има римска баня, има турска баня, има финска баня (сауна), има руска баня. Има и "ЧЕСТИТА БАНЯ!". Щото едно хайванче се беше изцепило, че градовете и хората им били мръсни! Да иде и провери!
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До алза каква западна технология става въпрос ????
73
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Лщбоза какво си мислеш както нямаш с какво , за къв елцин бе тъпчо !
72
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименобикновено село в русия сега средно икономически е по-добре от малък град в бг, държавата цъфти и процветава , обикновен селянин или пенсионер може да ходи 2 пъти на почивка Египет или турция , *** си ти !
71
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руската държава измисли още нещо уникално - данък руснак :))Ако си навършил 18 години, плащаш т.нар. социален данък :))Жестоко !
70
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До СтоянОстави БГ... В русия е така. Беднотия и мизерия.
69
2
 
1
 
! Отговори
Стоян преди 8 години
До АнонименЗа бг ли говориш анонимен. ако е за бг си много прав.
68
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отивате в произволно руско село на да речем 200 км от Москва. Разбити пътища, асфалт само на главната улица/път преминаващ през коптора - другото черен път. Къщите все едно са декор от Втората Световна или преди това.
67
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До СашоАре не ми хвали държава дето дори една АМ няма. Мизерия и беднотия е в руско. Особено сега. 15% официална инфлация за миналата година (неофициално - 70%) и 16% инфлация само за първото тримесечие. Заплатите им не само не се увеличаат но и се намаляват с по 10-15%. Основния им лихвен процент е 17 /седемнадесет/ %. Смятай кредитите за имоти и към бизнеса с кви лихви си. Огромни корпорации се изнесоха от руско и нямат намерение да се връщат скоро.Русия безпогрешно копае надолу !
66
0
 
1
 
! Отговори
До Берлин преди 8 години
Чак след като написах до кого е послението, се усетих, че нещо такова пишеше на Т-34, ИС, Як-3 и Ил-2. Изпълниха си хората думата! Ако трябва, пак ще го направят! Da capo al fine! Сега усещам, че си губя времето - с унтерменше няма смисъл да споря!
65
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Подобни гледки имаше в България през соца. В руско все още го има заради същата причина - дефицит или прекалено скъпо. По това кое им идва скъпо на руснаците (от снимките) може да си направи човек извод за тоталната мизеря в тази псевдо държавичка.
64
1
 
3
 
! Отговори
Сашо до 56 преди 8 години
"Да ти пикам /цитирам те!/" на ***, гадно създание! Не си ходил въобще там! Аз пък съм живял почти 6 години в тази страна! И съм видял зали, покрити с паркет на фигури от16 вида дълвета - лимоново, палисандрово, абаносово и каквото се сетиш. Покрити с позлата, с гигантски вази от малахит и лазурит, родонит и яспис. Туй със 70 % села без канализация сигурно е вярно. За разлика от нашата пребогата татковина, където този процент е по-висок. Или бъркам? Във всяка наша къща -WC, биде, климатици!
63
3
 
2
 
! Отговори
Сашо преди 8 години
До Анонимен 55Само по две ключови думи разбрах на каква възраст си, какво си прочел, колко ти е акъла, какъв жизнен опит имаш. Момченце, първо възмъжей, прочети някоя истинска книга, натрупай опит и знания, научи се да мислиш, да преценяваш, отърси се от *** щампи, от злобата и тогава се раздавай така щедро на другите! Ти живееш в измисления свят на пещерите, хвърковатите дракони, свят, който полусмлян ти го повръщат в човчицата със жълто покрая!Имаше филм "Отиди и виж!". Боя се, че няма да го
62
2
 
3
 
! Отговори
??? преди 8 години
До Анонимен 72А извън Москва ток и пътища имат ли?
61
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 70Никой не бълнува, това е факт. Освен това например , в Москва и в областта са с 4g LTE мрежи а в България няма, в метрото в Москва има WiFi във всеки вагон с висоскоростен интернет безплатно а България няма и т.н.
60
4
 
4
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 8 години
В мрежата има специални колекции на такива забавни снимки и се знаят. Такива има и за всякакви други националности и такива от цял свят, разбира се. Но явно русофобските тролчета тук са се активизирали и се правят, че "кълват" на на поредната хранилка за лапнишарани, пускана от тъй услужливите по евроатлантичски днес.бг.
59
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно че не се показват снимки от съвременна Русия с най-високите небостъргачи в Европа, най-голямите търговски центрове в Европа и т.н. а намират стари снимки кой знае откога на отдавна отминали неща най-вероятно от 90г
58
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мдаааа, мизерията и беднотията раждат такива "гениалности"! Спор няма.
57
6
 
15
 
! Отговори
Кирил преди 8 години
Уникална руска мизерия.....
56
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така и не се разбира дали тези снимки са от Русия или отнякъде другаде. Дават ви една залъгалка и веднага се хващате на хорото.