Рускини, зорко пазете мъжете си!

Жената трябва да е по-щадяща, твърди руска депутатка
Обновена: 26 май 2015 13:08 | 26 май 2015 12:58,
32
Рускини, зорко пазете мъжете си!
Снимка: Reuters, архив

Ръководителката на Комитета по въпросите на семейството, жените и децата към руската Дума Елена Мизулина препоръча на своите сънароднички да пазят мъжете и да се отнасят грижовно към тях, предаде агенция ТАСС.

Депутатката от партията "Справедлива Русия" отбеляза, че в родината й жените са с 10 милиона повече от мъжете. Това се отнася до групата на 35-45-годишните. До 35-годишна възраст руснаците са повече от рускините. Но в категорията на 60-70 годишните, на един мъж се падат почти 10 дами.

Мизулина обяснява този "недоимък" с кратката продължителност на живота на представителите на силния пол в Русия. Тя се дължи на редица фактори, като алкохолизъм, ракови заболявания и др.

"Поради тази причина винаги съм твърдяла, че жената трябва да се отнася щадящо към мъжа и да го пази. Ние дамите имаме по-устойчива психика и продължителността на нашия живот е по-висока", обяснява Мизулина.

Депутатката счита ,че дамите трябва да бъдат по-снизходителни към своя партньор. "Ако мъжът не пие, работи над себе си, обучава се, трудолюбив е - това е най-важното. Трябва да умеем да ценим това, което имаме!", препоръчва Мизулина.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Алекси преди 8 години
До вергилТака е, Верго! Така е и при финландците, и при другите прибалтийци, и при поляците. Какво да се прави, климатична зона - особено зиме, къс ден, студено, мрачно. Но пък са кротки, като дрогирани са, не са като наш *** да реве, вади ножове, псува, да се бие. Всъщност, и нашенецът не е уникат. Ирландците се млатят до насита. Няма управия на грешната Земя! Но пък и мюслитата със шербета си направо да ги ожалиш! Няма управия! Затова да си гледаме нашето си, ама да сме по-добрички!
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
OT JENSKO ROBSTVO NIAMA OSVOBOJDAVNE
23
3
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
Пожелавам на всеки български мъж по няколко рускини))))Тука рускините си ги гледаме като принцеси..
22
3
 
4
 
! Отговори
до 7 преди 8 години
само хубав мъж, и /или мъж с пари може да има хубава жена .Това не е географски определено ,а е еволюционно-алфа екземплярите избират женска ,останалите .../каквото могат
21
0
 
5
 
! Отговори
до7 преди 8 години
До Анонименимам 1 съседка и една учителка -рускини ,гледам от 1во лице ,едната е съсухрена ,в смисъл само кожа и кости ,няма нищо женствено, другата е пълна с подкожна мазнина , идвете не са секси ,ама са на 45+ ,може от това да е ,и вече хванали ***-а ,няма за кво да се правят:).А иначе са светлокоси ,но се доизрусяват до бяло, и слагат силен син грим и розово червило
20
2
 
2
 
! Отговори
до 12 преди 8 години
До феминистти си меннинист бре ,мъжът трябва да е дебел ,с огромно шкембе,космат ,некъпан,без обарзование /струва време и нерви/може и да не работи /бай *** тарикат все ще излъже някой по тел-а примерно/,трябва да псува ,да ходи немит ,да заповядва на всички /щото не може да нее на неговата /да е&е ненагажиращо /разбира се/ ,ей тва е идеалът ,да не се забравя че жена му трябва да пере,чисти, готви ,плаща сметките и да не се обажда ...:)
19
0
 
8
 
! Отговори
Русофил преди 8 години
До Анонимен 23Ами че хубав е живота в Русията, като станеш на 70 години 10 бабички ще пърхат около тебе и ще ти крепят топките с памук. Къде другаде го има това? Само арабите дето се самовзривяват са по-добре от дъртите руснаци защото отиват направо при 72 девственици моми.
18
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що така бе русофили? Хем твърдите че в Русия живота е най-хубав, хем се оказва че от този хубав живот мъжете им *** като мухи. Нещо лъжете май за хубавия руски живот.
17
0
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
До 21Ами явно си запознат с въпросния критерий, аз като не сведущ мога само да се дивя отстрани. :)
16
9
 
4
 
! Отговори
до Алекс преди 8 години
Евроатлантическият критерий е къде, къде - "Стига да не е ***". Пък, че се дрогира... Какво толкова.
15
0
 
8
 
! Отговори
балама преди 8 години
"Мизулина обяснява този "недоимък" с кратката продължителност на живота на представителите на силния пол в Русия. Тя се дължи на редица фактори, като алкохолизъм, ракови заболявания и др."А, на какво се дължат тези "редица фактори, като алкохолизъм, ракови заболявания и др."!?
14
0
 
5
 
! Отговори
хмм преди 8 години
Егати дотук коментарите не са на нормални хора все още не са налазили платените *** хахаха
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Рускините сукват по принцип според мен
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
" До 35-годишна възраст руснаците са повече от рускините "Е, ние сме малко по-добре - до около 51 годишна възраст мъжете са повече от жените.
11
13
 
15
 
! Отговори
да бе преди 8 години
Така си е по целия свят, не само в Русия - жените си паразитстват и вампирстват на гърба на мъжа посредством психотехники изнамерени, усвоени и усъвършенствани през хилядолетията когато жената е била тотално зависима от мъжа, от неговия лов и риболов, от ръчното земеделие, занаятчийските и войнските му умения. За да получи каквото и да било от околната среда е трябвало най-вече да може да изманипулира мъжа, щото пък не е можела да го застави със сила. Днес, жените основно злоупотребяват с тези
10
9
 
7
 
! Отговори
феминист преди 8 години
Ми не е вярно!Жената трябва да е вечно недоволна и намусена, постоянно да прави скандали. Да е горда и независима, и да се отнася с мъжа като с презрян слуга и роб, толкова повече колкото той се старае да й угоди и да се грижи за семейството. Трябва постоянно да му внушава колко е некадърен и колко нищо не струва. И най-важното - никакви такива лигавщини като любов, грижа, топлота, секс... Когато й се доще, това е добър повод за унижение на партньора - да го направи с някой долен м....л или
9
3
 
10
 
! Отговори
8 преди 8 години
До АнонименНЕ ЖЕНИТЕ ИМ,А ТЕ САМИ СЕ УМОРЯВАТ С АПК/АПВАНЕ,ПИЙВАНЕ И КУ....ЪК
8
7
 
15
 
! Отговори
ЧЕ преди 8 години
До АнонименТО И В БЪЛГАРИЯ,КЪДЕТО ДАЖЕ ДЕЦАТА СЕ НАЛИВАТ КАТО БЪЧВИ БЕЗ ДЪНО ПРОЦЕНТЪТ НА ХОРАТГА С ПРОБЛЕМИ С АЛКОХОЛА Е ОРЕ-ДОЛУ ТОЛКОВА.
7
3
 
9
 
! Отговори
До номер 3 преди 8 години
По твойта логика в Свазиленд живеят най-добре. Браво.
6
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ох боже бай *** европеец.видя ли сте вие рускини на живо ,та камоли за съпруги,през крив макарон. за да имаш една нормално изглеждаща жена или съпруга, трябва да полагаш грижи,за да не прилича тя на тетка и тн. тва не зависи от това дали е рускиня или българка.колко българки ходят по улиците и приличат на кикимори, величаещи себе си за големи красавици с не изчистен грим от миналия ден,не изградени други и тн. иначе във форума е пълно с гларуси и др индивиди с неоправени нокти и пети.