Дейвид Духовни се разчувства от продължението на "Досиетата Х"

Актьорът се разплакал, когато прочел първата страница на сценария
28 май 2015 18:12,
7
Дейвид Духовни се разчувства от продължението на "Досиетата Х"
Снимка: Архив Reuters

Американският актьор Дейвид Духовни е признал, че се е разплакал, когато е започнал да чете сценария на новите шест епизода на култовия сериал "Досиетата Х" - продължение на оригиналния проект. Това разказва самият актьор в интервю за "Ентъртейнмънт уикли".

"Прочитайки първата страница на сценария, започнах да плача. Странно е отново да видиш познатите имена. Това няма отношение към съдържанието на текста. Просто ние дълго обсъждаме този проект, дълго го планираме. Нужно бе много време, за да може всички отново да се съберем" - пояснява актьорът.

Дейвид Духовни е характеризирал сценария като фантастичен, но е отказал да разкрие повече подробности. Само е казал, че всеки епизод е със завършен сюжет, но между всяка серия има и обединяващ елемент.

Актьорът е споделил, че е готов да се снима и в нови епизоди на "Досиетата Х". "Връщаме се в шоуто, не за да го спрем" - казва Духовни.

Американският телевизионен канал "Фокс" обяви през март, че ще бъдат заснети нови шест епизода на сериала "Досиетата Х", в които главните роли отново се поемат от Дейвид Духовни и Джилиън Андерсън, припомня Ройтерс. Първият от тях ще бъде излъчен на 24 януари 2016 година, информира на сайта си телевизионният канал "Фокс".

Първият епизод е разделен на две части, като втората ще бъде показана на 25 януари. Участието си в сериала са потвърдили също Мич Пиледжи и Уилям Брус Дейвис. Снимките трябва да започнат през лятото на 2015 година във Ванкувър.

Сериалът дебютира по телевизионния канал "Фокс" през 1993 година и проследява съдбите на специалните агенти на ФБР Фокс Мълдър и Дейна Скъли в опитите им да дадат отговор на необясними, много често паранормални явления.

Поредицата, създадена от Крис Картър, е най-дългата в жанра на научната фантастика, показвана някога по телевизионната мрежа на САЩ, с девет сезона, които приключват през 2002 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
добра новина
5
2
 
2
 
! Отговори
SD преди 8 години
Явно от мъка , какво го чака .
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разбирам го, вече от толкова години се говори за възраждането на Досиетата, че аз лично бях спрял да вярвам, че това някога ще се случи. Трудно е да си сдържиш емоциите, когато осъзнаеш, че вече държиш в ръцете си готовият сценарий и усещаш, че всичко се случва отново.
3
3
 
6
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Най-великият хорър обхващаш и паранормалните явления от досиетата Х е сериалът Туин Пийкс! Не най-великият...единственият велик такъв продукт.Laura Palmer's Theme - Angelo Badalamenti !!!Зловеща мелодия проникваща до основите на душата!
2
5
 
15
 
! Отговори
Водния мс преди 8 години
Имам сведения от първа ръка ... руснаците издадаха че новия епизод от поредицата се говори за ГМО тикви от България пръснати из щатските магистрали които зомбирали хората .... като главен виновник е заподозрян хуманоид от Банкя който води тайни преговори за унищожаването на българската нация от ромлянски групировки....... но агентите скини модор не са в състояние да напряят нищо щото боци го закрилят хората на Пушештия To be contuned *** ***
1
12
 
10
 
! Отговори
GENERAL GADORIAN преди 8 години
Разплакал се е от щастие като е видял колко милиончета ще гушне. Аз направо щях да получа инфаркт.