Младоженец пристигна с Батмобил

Футуристичният автомобил бил изненада от братята му
Обновена: 28 май 2015 22:11 | 28 май 2015 22:09, Красимир Ангелов
4
Младоженец пристигна с Батмобил
Снимка: Reuters

Младоженец, подведен от близките си, че автомобилът, с който пътувал към църквата се е повредил, в крайна сметка пристигна на тържеството с оригиналния Батмобил, пише британският "Дейли експрес".

Пътувайки към църквата в Уейдбридж, Корнуол, 28-годишниятУил Кърноу едва не изпаднал в шок, когато возилото спряло на пътя с предполагаема повреда. Младоженецът, притеснен, че няма да стигне навреме за церемонията, нямал представа, че всъщност близките му са подготвили шега-изненада.

Докато се чудел какво не е наред на автомобила му, младият мъж бил изумен, когато насреща им се задал Батмобил и отбил от пътя с едничка цел - да закара Уил до църквата, където го очаквала 25-годишната му булка Бека Скинър.

Оказало се, че шегата-изненада са подготвили братята му Джош и Чарли. За да направят паметен сватбения ден на Уил, който е голям фен на Батман още от детските си години, те се свързали със специализирана филма с надеждата да осигурят изненадващо возило.

За техен късмет от фирмата разполагали с оригиналния Батмобил, използван от Майкъл Кийтън във филма "Батман" (1989).

Батмобилът бил прекаран с камион до Уейдбридж в деня преди сватбата, за да послужи като изненада в големия ден. Докато Уил и Бека се вричали във вечна вярност един на друг, возилото на Батман събирало очите на минувачите пред църквата, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.