Малко кремче, Ейнджъл? А сега и червилце!

Гримирана маймунка се превърна в сензация в мрежата
Обновена: 29 май 2015 22:13 | 29 май 2015 20:50, Красимир Ангелов
25
Малко кремче, Ейнджъл? А сега и червилце!
Кадри: YouTube

Гримирана маймуна се превърна в атракция в YouTube в последните няколко месеца, след като се появиха няколко клипчета с разкрасеният примат, съобщава британският "Дейли мирър".

Малката маймунка е от породата павиан. Животинчето кротко седи, докато господарката й старателно я разкрасява. Първо й оправя ноктите, следва нанасяне на спирала и овлажняващ крем за лице. След това маймунката затваря очи и стопанката й внимателно ги гримира.

Накрая идва нанасянето на червилото, като Ейнджъл доста комично изпъва устни, за да улесни процедурата.

Повечето от потребителите обаче никак не харесват клипа, защото според тях това е гавра с животното. Други пък бяха на мнение, че щом като на Ейнджъл й е приятно да бъде красива, не трябва да й се отказват грижи, защото все пак е от женски пол.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: гриммаймунагримиране
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никак не е приятно на *** да я гримират,това са "човешки"изкривени представи за животните.И подобно нещо трябва да се санкционира!
8
0
 
3
 
! Отговори
Ястреб Велики преди 8 години
До АнтисоросоидБях малко зает да чистя тоалетните, измия чиниите и изрина обора. Извинявам се, ако съм оставил впечетлението, че те пренебрегвам!
7
0
 
2
 
! Отговори
Антисоросоид преди 8 години
До Ястреб БудалаСега да не ми се разцивриш като сенилна старица от турските сапунки! И какви са тия ваши обичаи да гадаете на дарадонки?
6
2
 
1
 
! Отговори
Ястреб Велики преди 8 години
До АнтисоросоидНещо почна да ми увърташ като българка на пилон в белгисйки бар ... Защо така? Фактите ли ти се изчерпиха? Ами клекни в тоалетната и ще си имаш предостатъчно!
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До neo5Много е лошо зъб да те боли и г.з да те сърби, нали? Не можа да издържиш на изкушението да си навреш голия г.з между двамата батковци, де си мерят ... морковите! И ми говориш за опити?
4
0
 
2
 
! Отговори
Антисоросоид преди 8 години
До Ястреб БудалаСамо констатирам фактите. Иначе съм сигурен, че имаш ,,задълбочени познания" относно привичките на своите комшии. Все пак сте една кръв.
3
1
 
1
 
! Отговори
Антисоросоид преди 8 години
До Ястреб БудалаЩом Дедо Боже ти ,,говори", значи трябва да отидеш при специалист и да обсъдиш с него проблема. Колкото до ,,ония опити", има термин ,,турска любов", но не и ,,българска любов".
2
0
 
3
 
! Отговори
Антисросоид преди 8 години
До Ястреб БудалаЗатова ли наскоро в Анадола имаше случай на козле, родено с човешка глава? Ще ми обясниш ли как е станала ,,белята"?:-D
1
0
 
3
 
! Отговори
Антисоросоид® преди 8 години
Някои съфорумци хвалиха красотата на жените от една наша югоиточна съседка. Ами прави са! Вижте каква природна хубост струи от душичката, а как само е загладила косъма!