Сексът в "трета възраст" - незаменим

Хората на 55 са най-добри под завивките
29 май 2015 23:00, Александър Попов
35
Сексът в "трета възраст" - незаменим
Хелън Мирън. Снимка: Reuters

За тангото в хоризонтално положение няма възрастова граница - резултатите от ново проучване показват, че хората на 55 години правят най-добър секс, пише в. "Дейли експрес".

Допитването, направено във Великобритания по поръчка на фирмата за секс играчки Hot Octopuss, разкрива, че представителите на съвременните по-възрастни поколения се радват на по-задоволителен интимен живот в сравнение с по-младите.

Наскоро 69-годишната британска звезда Хелън Мирън сподели, че сексуалният й живот е чудесен. Мирън не е единствената по-възрастна знаменитост, направила подобно признание. Известни личности от света на шоубизнеса като сър Мик Джагър, Майкъл Дъглас и Джейн Фонда също без свян признават, че с напредването на възрастта сексът става по-добър.

Настоящото проучване "наднича" по-отблизо между чаршафите на партньорите, разкривайки защо хората на и над 55 години правят най-добър секс. Причината е, че удоволствието има много общо с увереността. А знанието какво и как желаят в интимен план идва с напредването на възрастта.

Половината от по-възрастните участници в допитването са споделили, че с увереност разговарят с партньорите си за това какво искат в спалнята. За сравнение - едва 15 процента от хората на възраст между 18 и 35 години се осмеляват да обсъждат сексуалните си желания.

Анкетата показва още, че благодарение на придобитата с течение на времето увереност по-възрастните по-освободено прибягват до помощници в секса. Един на всеки четирима по-зрели участници в допитването е разкрил, че използва секс играчки или разнообразява сексуалния си живот с ролеви игри - нещо, което навремето е било немислимо да се обсъжда открито.

От фирмата Hot Octopuss отчитат, че освободеността подтиква все повече по-възрастни хора да си купуват секс играчки.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: Хелън Мирънсекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
14
 
! Отговори
Виго Тура преди 8 години
Както вика Стоичков - няма стари и млади, има можещи и неможещи. Който никога не е бил добър в секса и на стари години за нищо няма да става. А който си майстор, възрастта не му пречи. Важното е здравето и мерака да ги има
17
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хубаво е за безопасен секс да си махат ченетата обаче.
16
1
 
6
 
! Отговори
Дядо Поп преди 8 години
Всичко по-редът си-когато му е времето,където му е мястото и както си му е редът!Всичко с времето си!Едно е на младини,друго на старини,особенно като я няма тръпката!И въпреки всичко бих предпочел младежкото неможене,пред старческото можене!Едно е агнешкото,съвсем друго овчето!Другото е ала-бала.Проучвания,мнения,разсъждения-глупости на търкалета.По-логиката на такива социологически проучвания,ние българите сме най-щастливата нация в света?Не знам дали това включва и секса???
15
14
 
7
 
! Отговори
seltaci преди 8 години
Абе тя нека да е 200 килограмова с бозки до глезена пък да видим тогава ще плющите ли, ще повръщате ли .... секс на 60 хахахахахахахаха е няма такива *** като Вас :D :D :D :D
14
8
 
11
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 8 години
Значи на тез дръти кокони дет ги дават на вестника най им аресвам зъбите бе-то убави,бели,големи и сигур сичко ядат та рупат кат кон,пък наште селяндурски зъби уж и те чейнета ама кат кихна и ги търся после из тревата...инак туй дет му викате сексат де,то ний друго му викаме ама сме си прости и го караме на два-три дня по веднаж-таквоз по неколко пъти не знайме ама за туй си го караме по веднаж ама инак ако го мериш е за неколко ваши,та по-добре един път ама за три да е отколко обратно бе...
13
10
 
37
 
! Отговори
До всички идиоти преди 8 години
Аз съм на 59 години и си чукам жената всеки ден.Понякога по два пъти,а понякога я повтарям на секундата.Правя по 30 и повече минутни текове.Никога преди това не съм изпитвал такова удоволствие от секса.Жена ми е слабичка,сравнително запазена физически,нямаме особени физически проблеми.Но най-важна е емоционалната нагласа на човека.Обичам си жената,макар и двамата да не сме безгрешни.Дано Той ми даде още няколко години да се радвам на най-прекрасното общуване с жената,която обичам.
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А па Минко работи само върху надуваема кукла ама не си казва хаха
11
25
 
10
 
! Отговори
razgradski pop преди 8 години
секс на 70 години?....отврат !!!!
10
10
 
22
 
! Отговори
Нереза преди 8 години
ХАХАХА , с нетърпение чакам да стана на 80 че да се превърна в полов атлет!
9
2
 
53
 
! Отговори
Дядо преди 8 години
Бах мааму, станал съм по-силен. Преди не можех да го огъвам, а сега го огъвам както си искам
8
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да бе да
7
8
 
2
 
! Отговори
55 преди 8 години
До АнонименMAI SME PORASNALI DOSTATACHNO I ZNAEM KADE DA PIPNEM NO SLED TOVA IDVA SRAMAT ZASHTOTO KANGOTO SE E PREVARNALO VAV DRELCHICA
6
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мечтанията също са вид опит. Човек мечтае, мечтае и накрая стига до някакви изводи, които може пък да се окажат ценни в практиката.
5
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не хитрувай, не ти вярваме, Минко!Непрекъснато повтаряш едно и също. Така постъпва човек, който се е вманиачил по нещо недостижимо за него.
4
5
 
8
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
pravqt sex kato za posledno za6toto naistina moje daim e za posledno xa xa
3
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Хората на 55 са най-добри под завивките"Сашо, признай си, от личен опит ли си стигнал до това заключение или си преписал статията отнякъде?
2
6
 
8
 
! Отговори
do bat Minko преди 8 години
Ti zatova si ostsnal ergen..i zacho neprekasnato se butach tuk i tam i ni zanimavach sas seksualnia si givot..kuche koeto mnogo lae ne hape..
1
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който го може, си го може.