Романтика в няколко квадрата

Не кучешки колиби, а хотелски стаи в Япония. Вижте ги!
22 юни 2015 22:00,
24

Снимка: Уон Ким

Всички сме чували за малките пространства, в които живеят жителите на Токио. Чували сме и за онези хотели, в които буквално можеш само да легнеш.

Е, един американски фотограф, Уон Ким, решава не просто да преспи в такова място, но и да го заснеме. Там той се среща с различни хора и става свидетел на тяхната трансформация.

Колкото и малки да са жилищата, те са по свой начин уютни и представят по категоричен начин личността на всеки от наемателите. Вижте ги!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
oт Сидни Ав$тралия преди 8 години
"Чували сме и за онези хотели, в които буквално можеш само да легнеш.""онези" хотели си имат название, казват се тюб хотел или капсула му викат на български.Освен това тези на снимката прекарват по малко време в тези пространства от колкото *** прекарва по задръстванията, и така технически излиза че *** живее в още по малки кутийки от тяхните пхаха
14
0
 
8
 
! Отговори
Сп??нс преди 8 години
Навремето из къщи се мотаеше една книжка с Английски научно-фантастични разкази и единият от тях разправяше за живота в пренаселени градове и хора живеещи в подобни кутийки защото по закон не им се полагаше повече, и каква радост бе за нашия човек когато успя да си разшири стаята с още два квадрата
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тц,тц,тц на почти всички снимки хората четат,ако беше в България на повечето снимки хората щяха да пият и да слушат чалга
12
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 20 *** Балкански:Здравей Бай ***, като си бил в Япония поне не се ли научида ползваш персонален компютър. Да пише на шлоковица е подобаващо на български гарстарбайтер, който като се напиезапочва да дава акъл на другите.Нещо да коментираш следното:-Най-големите жестокости по време на 2-та световна война е от японци-Най-голямата авария на ядрена централа е в Япония-Японците са в челни класации по пушене, самоубийства, нацията им намалява-Японското порно на щастливи жени
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това нищо не е. Напишете в търсачката на Гугъл:japan capsule hotel за да видите докъде стига мизерията.Като прибавим и земетресенията, високите ценистигам до извода, че японците не са въобще за завиждане.
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На вас ви е тясно и без да ви е тясно. А бе прости сте...
9
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами просто си извадете поуки, вместо да злобеете (което е типично за българина). Тези хора се чустват късметлии и щастлви ако си намерят таква квартира (10кв/м) за 1000$ на месец. А Българина хленчи и се оплаква,че плащал 500 лв. за 60 кв. Няма такова мрнкало като Българина.
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Приличат на промишлени контейнери. Честно, на мен ще ми е супертясно.
7
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 7:Като си от Япония не можеш ли да си инсталираш кирилица?Ако не можеш, дай си Скайпито и 5 годиншната ми дъщеря ще ти покаже как става това.
6
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По наивни хора от нас българите няма.Едно време завиждахме на японците, че имали електронни часовници,касетофони и техните влакове никога не закъснявали,а не забелязвахме мизерията, в която живеят -живот в хартиени (даже не картонени както хамериканците) кутийки,ядящи водорасли.В същото време, повечето от нещастните българи имаха апартамент, вила икъща на село, с милиони пъти по-вкусна храна от тези нещастници.
5
5
 
9
 
! Отговори
Huan hai преди 8 години
Ne e tolkova strashno . Az sam ot Qponiq i znam kak e
4
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имаше статия за японци в Шипка, и японеца по цял ден пеел. Как няма да пее човекът.......
3
4
 
8
 
! Отговори
! преди 8 години
Японските сгради са изключително здрави, заради природата им. Най-здравите в света.Затова излизат "златни", вижте напречните стени - просто укрепен шпертплат за да не се губи жилищна площ.
2
0
 
12
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Явно не страдат от клаустрофобия.
1
1
 
24
 
! Отговори
bebok преди 8 години
Gorkite xora.Obrecheni sa.Zivot v kovchega do smyrt. I pak v kovchega.