Мъжки модни тенденции от миналото

Вижте как са изглеждали рекламните кампании преди
28 юни 2015 18:38, Теодора Драгоева
3
Мъжки модни тенденции от миналото
Снимка: Flickr

Днешните рекламни кампании представят идеалния образ на мъжа и жената. Силният пол е красив, мъжествен, има стил и винаги е с бронзов загар. Нежната му половинка притежава съвършено тяло, гъста коса, плътни устни и всяка една рокля ѝ стои прекрасно. От другата страна стоят потребителите, които всячески се опитват да заприличат на своите идоли и полагат неистови усилия в тази посока.

Точно това е целта и на рекламните кампании – играят с образи и съвършени представи, които нерядко са нереалистични и непостижими.

Тъй като е много лесно да се види красива рекламна кампания за мъжка мода, решихме да ви представим точно обратното – безумните проекти и абсурден вид на тези проекти от миналото.

Истината е, че по времето, по което те са били актуални, са отговаряли абсолютно на нуждите на своята аудитория – точно така, както в днешно време този мускулест симпатяга ни намига сладострастно, приканвайки ни да си купим нов шампоан за коса. Или поне да го вземем за нашата половинка.

Интересното е, че тенденциите при мъжете през миналите години са били доста... женствени. Искрено се забавлявахме при вида на мъжка нощница в морско райе, колан на кръста при плетивата, пончо, високи талии, боди, туники и така нататък.

Открихме най-безумните рекламни кампании от миналото и с радост ви приканваме да се посмеем заедно с галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всъщност като се изключат нощниците, останалото си е просто въпрос на мода, която е разлина през годините- и дрехите, и прическите, и мустаците. Нищо женствено и различно няма. Няма го и фотошопът, да им изглади точките и бръчките, като на съвременния метросексуален мъж.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много креативно това с овчиците :)))
1
2
 
2
 
! Отговори
Буаааахахахаа преди 8 години
като се има предвид ,че са снимки от преди времето на фотошоп , горките овчици боядисани на раета хахаха като кравата на шоколадите , дето я боядисали мОрава за да е интересна