Сутрешни ритуали за повече енергия

Музиката подобрява цялостната мотивация
Обновена: 3 юли 2015 10:43 | 3 юли 2015 10:43, Михаела Лазарова
5
Сутрешни ритуали  за повече енергия
Снимка: photl.com

Сутрешните ритуали са такива навици, които могат да направят деня ни по-хубав, да ни заредят с енергия и да бъдем продуктивни. Как започвате вашите сутрини? Ето няколко съвета, които могат значително да подобрят живота ви.

Медитирайте

Медитацията е техника, с която може да започнете успешно деня си. Дори и да не сте медитирали досега, ако започнете с тази практика всеки ден, ще я усвоите за кратко време. Поемете дълбоко въздух, вдишайте и издишайте. Опитайте се да елиминирате всеки страничен шум и звук и да слушате собственото си тяло.

Благодарете

Всяка сутрин заставайте пред огледалото и благодарете. Отправете благодарност за това, което имате, за вашите постижения и любими хора в живота ви. Благодарете на себе си за това, което сте, за всекидневните усилия, които полагате. Ще видите как тези благодарности ще дадат един позитивен старт на деня ви и вие ще можете да постигате по-лесно целите си.

Направете си план за деня

Колкото по-рано направите своя план за деня, толкова по-ефективни и продуктивни ще бъдете в оставащото време. След като съставите графика със задачи, опитайте се да го следвате без отклонения.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще медитирам сутринта? Ще си правя план за деня сутринта, когато още не мога да си отворя очите? Чудя се на Михаела откъде й идват тия идеи. Чудя се също как не е написала статия от типа на "Най-подходящите пози на Кама Сутра за зачеване сутрин". Петък е все пак.
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
7.00 звъни телефона, ставам, мия очи, пия кафе с гимнастика, разтоварвам чревния тракт, вземам душ, обличам се и поемам пеш към работа. Провинция...
1
2
 
19
 
! Отговори
Планирам преди 8 години
Ставам рано, към 7, приготвям се набързо време за закуска няма ще ям по пътя баничка. Стигам до работа с градски транспорт, закъснял съм 10тина минути за работа, дано никой не е забелязъл. Цял ден ще правя глупости, хайде да става 6 часа вече. После 1 час поне ще се прибирам. Бързо правя вечеря, хапвам, 30 мин телевизия за да олегне храната, не било полезно веднага след хранене да се спи, и си лягам, рано ще се става пак на следващия ден. Ех, кога ще стане събота. И така до 80 години.