Време за мъже: Как да си го кръстим - Кънчо, Херкулес?

Бийбър се обръщал към достойнството си с Джери
Обновена: 8 юли 2015 14:13 | 7 юли 2015 12:44, Александър Попов
28
Време за мъже: Как да си го кръстим - Кънчо, Херкулес?
Снимка: Столична здравна инспекция

Струва ли ви се мъжествено и оригинално да дадете прякор на пениса си? По-старото поколение използваше събирателно име - Янко, но то тотално загуби битката преди няколко години, когато по темата се намеси столичната здравна инспекция. Тя пусна брошурата "Приключенията на Кънчо" - богато илюстрована и с култови лафове като "Кънчо се събуди готов да се труди". Целта бе да се образоват сексуално децата и да използват презервативи.

Та българите минаха от Янко на Кънчо, но как е на Острова и кои са най-популярните имена, с които британските мъже обичат да кръщават своя полов орган?

Допитване нареди в челната тройка интимните прякори Трой, Херкулес и Скалата.

Според направеното проучване седемдесет процента от мъжете обичат да дават човешко име на своите гениталии. В 60 процента от случаите идеята за подобни "кръщенета" идвала от партньорките на анкетираните. В десетката на хитпарада на любимите пенисови имена фигурират още Ръсел Мускула, Уилфред, Дейв, Джери, Джони, Рандолф и Уендъл.

Сред знаменитостите с прякор на интимните части най-известен е този на Дейвид Бекъм. Неговата съпруга Виктория кръстила неговата мъжественост "Голдън болс", припомня в. "Хъфингтън пост".

В своята автобиография Том Джоунс призна, че бил кръстил своя "малък приятел" Уендъл, а Джъстин Бийбър се обръщал към своя с галеното "Джери".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
1
 
! Отговори
До 23 преди 8 години
Твоят толкова "известен" половининчов накрайник за ауспух някакси не ми се струва привлекателен, но може да пробваш с продължително викане на зиг хайл, опа Инч ХАЙ! Инч Хай! и ако ти порасне.... пак дай оферта.
15
5
 
3
 
! Отговори
а долу преди 8 години
имаше коментар за женките.Драги, жените обикновено не си кръщават половите органи, или поне жените, които не мислят с половите си органи. Фактът, че кръщаваш и даваш имена на полов орган, означава, че то е отделено от теб, в съзнанието ти, поне мисловно. Точно затвА ваште Висулки и Лостове контролират главите ви понякога до степен, че горе нема нищо. Ако оня отдолу ви пусне малко енергия за горната глава може и да прокопсате. Ама гравитацията на мисълта към надоле надоле...е необратима.
14
1
 
5
 
! Отговори
Разбирачката преди 8 години
"Инч хай"= "Inch High" Мъже, моля ви се, дайте повече потенциал като кръщавате с дума, която показва идеално въжделенията ви да расте и бързее. "Набора" ми удря на "на бора". Или ти е на върха на бора и не можеш го намериш или ходи го търси на Бора Бора, сиреч хич го няма."Ланселот"= лани, мани от село е...Мълвата = аз му говоря, он ми мълви...чекай го тоя да мръдне, той умрЕл!Кънчо ми удря на Мрънчо или на Слънчо или на Зрънчо. Все такива недорасли...
13
0
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
аз на моя му викам Азис
12
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лионел Меси.
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Моя съм го кръстил сър Ланселот, заради дългогодишната му вярна служба.
10
4
 
19
 
! Отговори
Известен преди 8 години
Аз моя съм го кръстил Мълвата, защото се носи от уста на уста :D
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Па що не си го кръстите Грую?
8
1
 
12
 
! Отговори
Nobody преди 8 години
Къртите днеска. А Благо Джизъса как му вика?
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И тука ли се намерихте да триете мнения ве?! Нито са политически, нито обидни, изцяло в духа на "статията" ВИ! (thumb down)
6
5
 
2
 
! Отговори
я бе преди 8 години
дискриминация , ами на момите що я няма кънчовица с крака ,ръце ,очички и епилирана . Сега се замислих - абе тоя кънчо на кола маска ли е ходил или е кюсе, къде са му влакната?Децата могат резонно да попитат госпожата - моя Кънчо има косми -хихихиххи
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бай КорилиБай ***
4
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
вие сериозно ли ??? мислех че само имнптентните хамериканци измислят такива неща.
3
2
 
4
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
Хахахахахахахахаха
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Х.я ми Янко.
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Моят е безименен. Казвам му, хайде наборе! Заедно сме се раждали, заедно ще мрем!