Стриптийз онлайн, ох, ах и накрая – съд

Мъж потрошил половин милион служебна пара за кеф
29 юли 2015 10:24, Александър Попов
24
Стриптийз онлайн, ох, ах и накрая – съд
Снимка: Reuters, архив

Много работодатели ограничават посещенията на определени сайтове на служителите си, но това не значи, че няма злоупотреби. Особено когато става въпрос за незадоволени откъм еротика.

Компютърен инженер в град Гилбърт, щата Аризона, похарчил 476 хиляди долара служебна пара, за да гледа онлайн стриптийзьорки, като им плащал с креднитната карта на компанията, в която работи, съобщава сайтът azсentral.

След като профукал парите, Джон Берет се опитал да прикрие злоупотребата, като излъгал в отчетите за това как е похарчил средствата. Ощетената компания се оказала "Уърлд уайд текнолоджи" с годишни преходи от 6,7 милиарда долара.

Измамата на инженера била разкрита и той попаднал в съда. Според материалите на обвинението срещу 40-годишния Берет се установило, че той съставял фалшиви документи за разходите от служебната кредитна карта, като ги оправдавал със срещи, обучение и развлечение на клиенти на фирмата.

Само в един от стриптийзьорските уебсайтове Берет бил изхарчил 10 800 долара. Злоупотребата със служебната кредитна карта обвиняемият извършвал в продължение на 12 месеца от 2013 до 2014 година. За този период той успял да си поръча 2 200 онлайн разсъбличания.

На една от стриптийзьорките щедрият инженер заплатил от фирмените пари 27 хиляди долара, за да си покрие студентските такси. Берет купувал скъпи подаръци на любимите си голи изпълнителки. Той направил дар и на себе си - съвършена секс играчка за мъже за 130 долара.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
don chicho преди 8 години
Do Ivo/ Mi raboti te jena ti 6toto si kaval
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Офтопик, ама в отговор на последните няколко коментара..Абе само не разбрах кога стана обичай мъж да е равно на банкомат?! Я стегнация малко, че много се разглезиха..
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** пича, 2200 пъти са горе долу 6 пъти на ден яко ръкоделие :)
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точно. Да беше дошъл в някоя от страните от 10-тия свят като България. За тези пари щеше да се забавлява доста повече от 12 месеца. *** са американците, ***...
6
3
 
13
 
! Отговори
Дон Баро Путаро преди 8 години
Да си беше купил 5 китайки...Или по скоро 10 българки...
5
0
 
20
 
! Отговори
Евала! преди 8 години
Респект!
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕКА МУ Е ЗЛЕ!!!!2 200 онлайн разсъбличания!! ЗА 1 ГОДИНА ТОВА Е СТРАШНО МНОГО!!!!!!!!!2 200 ПЪТИ АКО Е СВЪРШИЛ ЗА 1 ГОДИНА ТОВА Е БРАВО МУ ЗА КВО МУ Е ЖЕНА ИЗОБЩО НА ЖИВО :D
3
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човекът направо е шампион. 2200 гледания в рамките на 1 година, на ден се падат по 5-6 поръчки, а вероятно тези стриптийзи не са по 1-2 минути. За една година е паднало яко бичуване на делфинчето.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а в бг е такъв същият като назначи няколко крепителки на повдига4ки на мъжкото му достойнство и отговорнички по въздушната струя на микрофона и им купи парцалките апартаментчетата и новичките автомобилчета току виж не половин милион ми 10 милиопна изхарчил.сравняваме стафиди със дини.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хахахаха уникат :D