На почивка с тъщата? Не, мерси!

Скоростта и маршрутът – основните причини за спор в колата
8
На почивка с тъщата? Не, мерси!
Снимка: Reuters

Близо 40% от европейците са планирали да пътуват с кола през лятната си ваканция, става ясно от проучване на "Stena Line". Основната причина за всички тези авантюристи е, че пътуването с кола дава повече свобода и гъвкавост, както са заявили 75% от тях.

Сред любимите дестинации за пътуване на европейците са Германия, Италия и Франция, но повечето туристи в действителност предпочитат да пътуват до съседни страни. Любопитно е, че 72% от хората се отправят на пътуване с техните половинки, но само един 1% от поелите на път биха искали да вземат и тъщата.

Въпреки че повечето европейци не спорят по време на пътуване, все пак скоростта и маршрутът са двете основни причини за раздор в колата по време на дълго шофиране.

Проучването сочи още, че преди да се отправят на пътешествие, европейците искат да знаят къде отиват, както и да се уверят, че колата може да ги отведе там безопасно. Затова 64% считат, че проверката на маршрута е най-важното нещо преди да тръгнат на почивка, следвана плътно от проверката на колата преди да поемат на път (62%). Последното със сигурност е изключително важно, съветват експертите.

Преди да заминете се препоръчва да погледнете и под капака на колата, за да проверите нивата на маслото, охлаждащата течност и водата за чистачките. Лек път!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Хаха преди 8 години
Моят мъж пък все пита не може ли майка ми да дойде с нас, защото с нея е спокойно и весело, а с неговата все се карат... Въпрос на човек и възпитание :)
6
0
 
4
 
! Отговори
Tuborg преди 8 години
А с какво ще си отварям бирата ако я няма ?
5
0
 
5
 
! Отговори
DANYELE преди 8 години
Ако е Пич ще я черпя уиски на плажа - трябва да носи на пиене в нашето семейство всички къркаме яко кой не пие да ум... :D
4
1
 
4
 
! Отговори
DANYELE преди 8 години
Екстра можем да си гледаме заедно турските сериали ;)
3
2
 
11
 
! Отговори
xxxx преди 8 години
Скоростта и маршрутът оснoвните причини за спор в кола!!! Вие открихте нов континент БРАВО,а за какво да спорим за кафето дали да е в пластмасова чаша или керамична
2
1
 
5
 
! Отговори
Upper Manhatte , NYC преди 8 години
HELL NO !
1
3
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
На почивка с тъщата? - Само за мазохисти!