Обувките миришат, а ризата е измачкана? Няколко трика...

Модни съвети за силния пол от Tialoto.bg
Обновена: 1 сеп 2015 22:47 | 1 сеп 2015 22:29, Теодора Драгоева
11
Обувките миришат, а ризата е измачкана? Няколко трика...
Снимка: Reuters

Живеейки във времето, в което интернет владее ежедневието ни, много често се заблуждаваме, че можем да се сдобием със стил чрез няколко клика.

Това е един разпространен мит, който за съжаление не е съвсем така. Всеки един от нас може за секунди да получи съвети за това, как да комбинира различните компоненти от своя гардероб, но никой не може да ни даде вроденото чувство за симетрия и цветове.

За сметка на това обаче, има една друга съществена стъпка, която води към красивия външен вид – поддържаните дрехи.

Представяме ви няколко лесни съвета, с които да решите някои от най-неприятните ежедневни проблеми с дрехите.

1. Замразете обувките

В живота на всеки човек е имало поне един чифт, който се е откроявал с не особено приятна миризма. Ако това се случва с любимите ви обувки, имаме решение за вас, мъже. Поставете „ароматните“ изделия в плик с цип и ги оставете да престоят една вечер във фризера. Ниската температура убива бактериите и намалява значително миризмата. След като приложите този трик, закупете специален препарат, с който да третирате за дълготраен ефект.

2. Бръсначки

Бръсначките са тези инструменти на мъжката красота, които често оставят лицата на любимите ни половинки зачервени, раздразнени и дори порязани. В случай, че искате да намалите този ефект и да удължите живота на своята бръсначка, представяме един трик за наостряне. Прокарайте бръсначката обратно на посоката, в която ножчетата режат върху чифт чисти дънки. Това ще подостри остриетата и ще ви помогне за по-гладко бръснене.

3. Гладене със сешоар

Всички мъже знаят за прословутия номер с ризата в банята, докато се къпят. Влагата и висенето на закачалка придават изгладен вид на дрехата, без реално да сте губили време в това. Ако този път банята е заета, а вие спешно трябва да излизате, леко навлажнете блузата и използвайте сешоара. Дръжте го поне на 7-8 сантиметра разстояние, за да не се получи обратният ефект.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
21
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Има един стар като света бръснарски трик, който действа не само при бръсначите, но и при съвременните ножчета: Когато ножчето започне да се изтъпява, не го хвърляйте, но го приберете в кутийката... след няколко месеца отново ще е остро. Не че това може да продължи до безкрайност, но може да удължите "живота" на едно ножче с поне 50%.Нищо свръхестествено - просто повечето сплави имат "памет" - подложен на напрежение металът се деформира, но после бавно връща началната си форма.
5
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мийте си краката с антибактериален препарат.И най-важното къпете се много често.Не веднъж в месеца.Не всяка седмица.Всеки ден. По два пъти.
4
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
удивително! точно днес си мислех, че ако има по-гадно за мъжа задължение от гладенето, то това несъмнено е бръсненето. можете ли да препоръчате комбинирана стратегия? понеже според мен двете вървят ръка за ръка...
3
5
 
38
 
! Отговори
Абдулкарим преди 8 години
*** ходят с джапанки и чехли и са най- великите.
2
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трик 15. Ризата мирише, а обувките са измачкани.
1
29
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв фризер, какви бактерии, бе ***. Всичко е от материята на обувката. Как в една обувка за 150 киннта не ми намирисва крака изобщо, а като си обуя след това една евтина маратонка за 40 лева ми мирише крака на 20 метра като я събуя???