Маделин Стюарт – моделът със Синдром на Даун

Тя ще бъде звездата на Седмицата на модата в Ню Йорк
11
Маделин Стюарт – моделът със Синдром на Даун
Снимка: Instagram

Кара Делевин, Джиджи Хадид, Адриана Лима, Ирина Шейк и още много други. Това са жените, които владеят изцяло модната индустрия и се явяват олицетворение на идеалните мерки, прическа, визия и излъчване.
Дамите, които с времето се утвърждават като основни идоли и примери за подражание на няколко поколения жени. Досега.

Маделин Стюарт е 18-годишно момиче със синдром на Даун, което към настоящия момент живее в Австралия. Тя е атлет, който обича да участва в различни спортни активности като това да бъде мажоретка, да ходи на гимнастика и със сигурност обича да бъде в центъра на вниманието.

Един ден момичето започва сама да подбира своите дрехи и да се изявява като стилист. Моли майка си да влезе в ролята на фотограф и всеки път преди да излезе, да запечата в кадър начина, по който изглежда.

След като дебютира в социалните мрежи, Маделин събра над 435 000 последователи във Facebook и почти 60 000 в Instagram. Водена от мечтата си един ден да стане известен модел, Маделин успява да свали близо 23 килограма с постоянство и строг режим.

Примерът, който иска да даде на всички е, че не трябва да се притесняват от начина, по който изглеждат и могат да постигнат своите цели.

Днес Маделин получава възможността на живота си и нейната звезда изгрява на небосклона – тя ще бъде втората жена със синдром на Даун, която ще покаже грация и красота на модния подиум на едно от най-престижните събития в модния календар през септември.

От FTL Moda потвърждават, че за тях е истинска чест и щастие именно Маделин да вземе участие в представянето на новата им колекция по време на Седмица на модата в Ню Йорк. Освен това, именно красивият модел ще бъде новото лице на компанията за аксесоари EverMaya, които тематично кръщават линията си на Маделин.

"Маделин не е просто пример за хората с увреждания, тя е пример за всички, които искат да станат по-добри и да вземат повече от живота", сподели Деймиън Грейбел, главен изпълнителен директор на EverMaya.

Към всички професионални ангажименти, Маделин добави и договор със спортната марка Manifesta, на която вече е рекламно лице.

„Представете си след 10 години какво ще бъде обществото за хората с увреждания. Няма да е така, както е сега. Най-вероятно ще е хубаво да излизаш с някого, който има интелектуално увреждане, защото знаеш, че те се интересуват повече от емоции, отколкото от материалния свят. Всички ще искат този приятел да ги научи какво е истинска любов“, сподели гордо майката на Маделин.

Можете да разгледате повече от проектите на красивата Маделин в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Алекса преди 8 години
Понякога не ви ли се струва, че светът е все по-ненормално място, пълно с нелогични случки и още по-нелогични хора???!!!
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Моля ви хораааа...детето не е нещастно...детето е различно.Има право да е модел,колкото и всички други 18 годишни.То е съвсем норално младо момиче.Дъщеря ми е с аутизъм на Канер...Тя знае,че може да бъде всичко което си поиска!Жалко,че има хора като вас,които с подобни коментари,ще я карат да се мисли,за нещо по малко от другите...Жалко,че българинат,никога няма да приеме НЕ БОЛНИТЕ,а различните...
8
0
 
1
 
! Отговори
Истината преди 8 години
"че те се интересуват повече от емоции, отколкото от материалния свят. Всички ще искат този приятел да ги научи какво е истинска любов
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много е мило момичето. Жал ми е как ще се почувства, когато индустрията намери друго момиче със сходен проблем и я забрави.
6
1
 
8
 
! Отговори
Apokalipsis преди 8 години
Някой си прави парите на гърба на нещастното момиче.Срам.
5
7
 
9
 
! Отговори
ао преди 8 години
къде отиде естественият подбор и какво целят с нещастни дечица и кончити вурстове ,незнам ?!
4
8
 
11
 
! Отговори
Хамстер преди 8 години
На детето му личи че не е добре и няма добра визия.
3
13
 
5
 
! Отговори
baihui преди 8 години
nekoi drug kiopav i sakat urod da ni predstavish 4e da mu se vazhitime !?
2
12
 
9
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Бойко Борисоф е болен от същата болест - и какво? Премиер на България и най богатия българин.
1
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Временно явление, докато отшуми модата... След това ще я вкарат в трета глуха.