Подредба на банята според фън шуй

Тоалетната и банята не трябва да се намират в близост до стълби
7
Подредба на банята според фън шуй
Снимка: photl.com

Целият дом може да бъде обзаведен според фън шуй. Това важи дори за банята. Всъщност, тя е много важно помещение от дома. От нея изтича мръсната вода, отнасяща негативната енергия от тялото ви и даваща възможност на енергията Чи да се лее свободно.

За какво трябва да внимаваме, ако избираме ново жилище?

Според фън шуй, банята и тоалетната не трябва да са в близост до входната врата. Причината е, че свежата енергия Чи може да „изтече“ през входната врата преди да е циркулирала достатъчно из цялото жилище.

Банята също така не трябва да се намира в близост до кухнята. Ако сте избрали да купувате къща, банята в никакъв случай не трябва да се пада над кухнята. Чи ще отвежда замърсената негативна енергия право към храната ви и ще я зарежда с отрицателен заряд. Това вреди на здравето и благоденствието.

Банята трябва да е разположена на север и възможно най-далеч от погледа на вашите гости, влизащи през входната врата. Причината е, че ако банята е разположена в която и да е друга посока, тя дестабилизира цялостната енергия на дома.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Банко Пиронков преди 8 години
Похвално е цитирането на източник.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Там откъдето произхожда фън шуя и по времето когато са го мъдрили, баните и тоалетните са малки външни помещения направени от груби дъски и клони, често пъти дори и без покрив за да мирише по-малко. За каква фън шуиска подредба ми развивате теории тука? Ако ви чуят създателите на учението най-малко ще ви анатемосат по фън шуйски.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ХъмммОх, и на мен - ще трябва да преместя каменните озъбени кучета, дето ми пазят входната врата, щото една бабичка щеше да се гътне, като ги видя.Пък и моята консултантка по шуя вече ми иска по 2000 лв месечен абонамент, а от огледалото в коридора още излизат духове.
2
0
 
16
 
! Отговори
ставри преди 8 години
Древно китайско изкуство за пдреждана на дома-тогава бани в къщи имало ли е,тоалетни в къщи и други такива удобства?
1
0
 
19
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
Статията ми идва точно на време, от три дена нещо ми се е нарушило фън шу -то, дано съветите помогнат