Социални разни: Свещена вода на Марс и политически гоблен

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
4 окт 2015 19:22,
6

Ако имате проблеми с офисната тоалетна, един такъв надпис вероятно ще реши не малко главоболия. Снимка: Facebook


Ако кажем, че седмицата измина, ще трябва и да кажем, че новата почти дойде. Затова удобно пропускаме уточнението и ви представяме поредните "Социални разни", този път в неделя. Решихме, че мястото им е в неделя, защото и да ви пуснем клипчето по-долу, ако на работа нямате слушалки, все едно не ви го пускаме. Ето го въпросното клипче:

През изминалата седмица в един от всекидневниците имаше призив да не показваме миньоните на децата си. Може и да не им ги показваме, но версията им от Мездра не можем да си я спестим.

Иначе седмицата, която свършва днес, беше белязана главно от две събития - бомбардировките на Русия в Сирия и откритието, че има вода на Марс. Първото ще го оставим на анализаторите, а кой откри водата на Марс вижте в галерията.

Тези дни разбрахме, че поне 8 от състезателките в иранския национален отбор по футбол за жени всъщност са мъже. Клипчето по-долу го видяхме преди да разберем тревожната вест. Бяхме решили така или иначе да ви го покажем, но сега със сигурност показаното в него придобива малко по-различен смисъл.

 

FACT: These Iranian women are WAY better at football than you

Posted by Dream Team on Tuesday, September 29, 2015

И понеже е уикенд, а няма нищо по-естествено от мъж по анцунг в градска среда и работещ по колата си пред блока, ви показваме нещо тематично. Също така видеото може да бъде и обяснение на факта, че жените живеят по-дълго от мъжете:

 

Białoruskie Miechaniki; )

Posted by Jan Moksik on Wednesday, September 30, 2015

И завършваме с танца на пандата:

 

Omg! No words... Model IG @PandaSupremewww.instagram.com/JosiPaula

Posted by Josi Paula on Monday, July 13, 2015

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ГербавМисля, че внуците ни няма да останат в родината, ако тя продължава да бъде ***.
2
15
 
11
 
! Отговори
Пацолан преди 8 години
Страх тресе България.Страх тресе всички държавни служители под строй трябва да гласуват за сектата БСП. Получаваме сигнали от цяла България, че се оказва натиск над учители и държавни служители.Хора не се страхувайте и гласувайте за който смятате, не се подавайте на страха.Който си служи с такива похвати по време на избори се страхува да не загуби властта."Национален Протест срещу безобразията в България"
1
12
 
19
 
! Отговори
Цървулан преди 8 години
Страх тресе България.Страх тресе всички държавни служители под строй трябва да гласуват за сектата Герб. Получаваме сигнали от цяла България, че се оказва натиск над учители и държавни служители.Хора не се страхувайте и гласувайте за който смятате, не се подавайте на страха.Който си служи с такива похвати по време на избори се страхува да не загуби властта."Национален Протест срещу безобразията в България"

Спонсорирани публикации