Пали жигулата и бегом към морето!

Руснак измисли как да увеличи мястото за багаж в колата си
12 окт 2015 19:30, Красимир Ангелов
25

Снимка: 4kolesa.mirtesen.ru

Когато човек тръгне на дълъг път, мястото в колата никога не му стига. Креативен руснак обаче измисли как да пренася повече багаж и дори да превозва още хора със своята жигула от 1979 година.

За целта той закачи за своя "ВАЗ-2102" атрактивно ремарке, което е било част от същия модел кола. А за пътниците в ремаркето има и допълнителна изненада – плот за чаши с водка! Вижте интересното возило, а още негови снимки може да намерите тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: ЖигулаВАЗ-2102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кои по-точно подобрения са признали? Това, че са заменили задните спирачни стоманени дискове с алуминиеви барабанни ли? Ти добре ли си?! Или това, че са увеличили теглото на колата с около 150кг.?! Слагай ушанката и газ към Русия!
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До zeusНе е карал!
15
0
 
4
 
! Отговори
Жо преди 8 години
ЦИТАТ - "...Руснак измисли...как да превозва още хора със своята жигула....А за пътниците в ремаркето има и допълнителна изненада- плот за чаши с водка"КОМЕНТАР от КАТ- Съгласно член 134 ал (1) от Закона за движение по пътищата се ЗАБРАНЯВА превозването на пътници в туристически ремаркета!
14
0
 
2
 
! Отговори
haha преди 8 години
Ей, гледай това руснаците са страшна работа. Тръгнал човека на море със ските на покрива. Или бих казал, че за пореден път, се публикуват изсмукани от пръстите"новини". Такива ремаркета за различни видове коли има от толкова години.
13
0
 
10
 
! Отговори
ллл преди 8 години
Жигулата кърти отвсякъде
12
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той рушняка си е така или иначе природно недоразумение, което в жалкия си пиян кратък животец успява да налюпи още повече недоразумения.
11
9
 
10
 
! Отговори
Смешник преди 8 години
До 42Къде си го написал бе, *** такава. За каква конкуренция на Рено 4 и Голф 1 говориш? Рено 4 се произвежда от 1961 г., 5 преди фиат 124 и 8 преди Жигули. По времето на фиат 124 вече се произвежда Рено 16, която е много по-модерна и комфортна, с нов тип окачване и алуминиев двигател.За голфа няма да говорим - той е технически много по-напред от фиат 124 и Жигули. Дизайнът на едните е на Пининфарина, на Голф е на Джуджаро.Карай си жигулата и събирай картофи!
10
4
 
11
 
! Отговори
42 преди 8 години
ДО ШОПАЗ СЪМ ГО НАПИСАЛ, НО НЯМА КОЙ ДА ГО ПРОЧЕТЕ. ДВИГАТЕЛ И ОКАЧВАНЕ ИМАТ ПРОМЕНИ. ТЕ И ЯПОНЦИТЕ И КОРЕЙЦИТЕ КРАДАТ ЦЕЛИ МОДЕЛИ, ДОКАТО АВТОВАЗ ОФИЦИАЛНО СИ ПЛАТИХА НА ФИАТ ЗА ОТСТЪПВАНЕ НА ТЕХНОЛОГИЯ.
9
7
 
2
 
! Отговори
Сн. 9 преди 8 години
Това изобщо не е жигулов двигател - ремонтирал ги съм 1000 пъти!
8
12
 
24
 
! Отговори
42 преди 8 години
МЕЖДУ ДРУГОТО ЖИГУЛИТО БЕШЕ МНОГО ДОБРА ЗА ГОДИНИТЕ СИ И ДОРИ ИЗПРЕВАРИЛА ГИ КОЛА. БЕШЕ С МНОГО ПРОСТОРНО КУПЕ ЗА КЛАСА СИ, КАТО СЛАГАШЕ В ДЖОБА СИ ДОРИ ЗАПАДНАТА КОНКУРЕНЦИЯ КАТО РЕНО 4 ИЛИ ГОЛФ 1. МЕЖДУ ДРУГОТО И СЪПОСТАВЕНО С ТЕЗИ КОНКУРЕНТИ ВЪРВЕШЕ И МНОГО ДОБРЕ, РЯДКО СЕ ЧУПЕШЕ И БЕШЕ ЛЕСНО ЗА ПОДДРЪЖКА И РЕМОНТИ.А РАЗХОДЪТ ОТ 8-9 НА СТО НЕ Е ВИСОК. АКО НЕ БЕШЕ РАЗДЕЛЕНИЕТО НА ЛАГЕРИ ТОВА ЩЕШЕ ДА Е МНОГО ПРОДАВАНА КОЛА.ОТ ФИАТ СА ПРИЗНАЛИ, ЧЕ РУСКИТЕ ПОДОБРЕНИЯ НА МОДЕЛА СА МНОГО ДОБРИ.
7
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КОНЕТЕ СА САМО 70 НА ТОВА ЖИГУЛЕ. НО ПЪК И ЗА КЪДЕ ДА БЪРЗА? НАЛИ Е ТРЪГНАЛ НА ПОЧИВКА ЧОВЕКА. ЕДНО ВРЕМЕ С ТЕЗИ ЖИГУЛЕТА НЯМАШЕ КАТАСТРОФИ НЯМАШЕ УБИТИ НЯМАШЕ РАНЕНИ. ОТ 80 КМ И С ДВАТА КРАКА ДА НАТИСКАШ ГАЗТА НА ЖИГУЛЕТО НЕ ИСКАШЕ ДА ВДИГНЕ ПОВЕЧЕ. А СЕГА САМОУБИИЦИ НА ПЪТ И ПОД ПЪТ. НЯМА ДЕН БЕЗ УБИТИ И РАНЕНИ.
6
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво !И в Америка много хора са запалени по старите коли ( без електроника ) ремонтират ги , палят и тръгват !
5
23
 
14
 
! Отговори
Мерцедес преди 8 години
Къде е колата която да ги тегли ?
4
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да бе направил лимозина 5-6метровка
3
3
 
28
 
! Отговори
отличен 5 преди 8 години
Браво ,много стилно ! Има и други такива но жигулата е номер 1:Луди ремаркета | Topgear.bg
2
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евала - както казват американците!
1
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Круто!

Спонсорирани публикации