Мишел Обама посрещна първата елха за Белия дом

По традиция коледните дръвчета в резиденцията ще са няколко
10
Мишел Обама посрещна първата елха за Белия дом
Снимка: Reuters

В Белия дом бе докарана 5,6 метрома ела, която ще украси за Коледните празници Синята стая на резиденцията на американския президент.

Дървото бе прието лично от първата дама Мишел Обама, която излезе да го посрещне, водейки на каишка двете кучета на семейството, съобщи БТА като се позова на ДПА.

Както и предишните години коледни дръвчета ще бъдат поставени и в други помещения на Белия дом.

Елата, което ще може да бъде видяна в Синята стая, е отгледана от Джей и Глен Бъстард във фермата им в Лансдейл, Пенсилвания, и е избрана на национално състезание, организирано от Асоциацията на производителите на коледни елхи.

От 1966 г. тази асоциация по традиция осигурява елхата за Синята стая.

А в парка на Белия дом за празниците ще бъде поставено още по-голямо дърво. На 3 декември светлините му ще запали лично президентът Барак Обама.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
дървото са объркалипо добре като за него ПАЛМА
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига с тия афро
1
1
 
2
 
! Отговори
Нейт преди 8 години
Други доказателства че "Мишел" е мъж са наличието на адамова ябълка на шията, която се среща само при мъжете, ширината на раменете спрямо височината - мъжете имат по-широки рамене от жените на определен ръст както е при "Мишел", скулите на лицето - "Мишел" има скули и черти които са непогрешимо мъжки и се срещат само при мъже, но не и при жени. Има и снимки на "Мишел" при които роклята му се притиска отпред и очертава "пакета" му. Който се интересува да потърси в нета.