Сваленият Су спря изложба на "Великолепният век"

Посещението на турски актьори в Русия се отлага
33
Сваленият Су спря изложба на "Великолепният век"
Актьорът Халит Ергенч. Снимка: архив, Ройтерс

Голяма изложба, посветена на турския сериал "Великолепният век", и посещението в Русия на изпълнителите на главните роли се отлагат за неопределено време, предаде ТАСС. Това съобщиха на агенцията руските организатори на изложбата.

Изложбата трябваше да бъде открита на 8 януари в Москва и за откриването й в Русия трябваше да пристигнат актьорите Халит Ергенч /изпълняващ ролята на султан Сюлейман/, Окан Ялабък /Ибрахим паша/ и Селма Ергеч /Хатидже султан/.

Изложбата засега се отлага, не е ясно докога, съобщи информатор на агенцията, който добавя, че събитието се отлага докато отношенията между Русия и Турция се стабилизират. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
1
 
! Отговори
за съжаление преди 8 години
Ей това вече си е за съжаление !Домати можеш да внесеш отвсякъде (даже и да си отгледаш - както се прави почти навсякъде извън необятната земя, която руснаците са завладели), но културата и творчеството са уникални.
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До чичо Гошо конкретно за Сюлейман Дори Пайсий пише общо взето хубави работи пробвал се да управлява чесно наказал подкупните кадий ВЪВЕЛ ПИСАНИ ЗАКОНИ КОЙТО НЕ МОГАТ ДА СЕ ТЪЛКУВАТ както им изнася на управляващите общо взето копие на Византиските строил пътища и чешми държал общо взето ниски данъци въпреки многото войни разрешил на всеки без разлика мюсулманин християнин еврийн или перс да търгува из инперията ЗА ОНЕЗИ ВРЕМЕНА НЕ Е МАЛКО
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 23 това е само една от версии те
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 15 има прилика най вече челото и до някъде носът но ти да не очакваш някаква сапунка да е 100% исторически достоверна при нашия Златен век Ханко хранеше коня си с Царевица 600 години преди изобщо да се появи в Европа
19
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А на снимката - археолог Н. Овчаров!
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Роксолана /Настя Лисовска/ от Рохатин, тогавашна Полша и днешна Украйна!
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тц-тц-тц-тц-тц! Нечувано!
16
4
 
19
 
! Отговори
чичо Гошо преди 8 години
Много "великолепен век"! 500 години турско робство!Филма да си го заврат отзад!
15
1
 
5
 
! Отговори
ядосана преди 8 години
Ах, каква загуба, сега няма да мога да спя от разочарование...
14
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен11 и рускини има доста ако щеш и роксалона е довлечена след опожяряването на москва факт
13
2
 
7
 
! Отговори
До 14 преди 8 години
Бъркаш и лъжеш!Асад е против ИДИЛ, а някои подкрепяни от външни сили в Сирия, са против Асад, значи подкрепят ИДИЛ. В този кюп са и тюркмените - воюват с Асад, значи му пречат да се бие с ИДИЛ.
12
1
 
8
 
! Отговори
Есаул до... преди 8 години
Малко са изтрепали! Там всичко е ИД и най вече Турция.В Москва от 35 години са педуини.Иначе никой нямаше да смее да гъкне.Да имаш хиляди унищожителни заряди и някакви гнусни кангали да ти въртят номера! САЩ на тяхно място просто щяха да ги изкъртят и запратят на южния полюс в газообразен вид! Белия свят загива.
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сюлейман Великолепни или Законодател е изглеждал много по различно от Халит Ергенч.Слаб, с неестествено дълъг врат, блед..... Търсачката, има портрет от италиански художник и описание.
10
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия не бомбардира ИД а цивилен народ Сириици и Тюркмени които са против Башар Асад, а Русия подкрепя ИД и режима на Башар Асад това е голата истина и е факт!Факти!!! --> Във момента терористите ПКК и ИД подкрепят режима на Башар Асад и са партньори с Башар Асад! А Турция се бори срещу тероризма бомбардира ИД и ПКК също така са против режима на Башар Асад !
9
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Владимир опропастява мира и подкрепя ИД, ПКК и режима на Башар Асад !
8
6
 
1
 
! Отговори
Петко преди 8 години
Досега 90% ударите на руската авиация са преди всичко по опозицията на Асад, а не срещу ИД. ВСелдствие бомбардировките над жилищни квартали руснаците са избили над 600 цивилни сирийици, повечето жени и деца. Използват се забранени вакуумни, касетъчни и термитни бомби. "Освободени" от опозицията са едва 240 квадратни километра., което прави един правоъгълник 10 на 24 километра. За сведение Асад владее едва около 20% от Сирия, която е с площ 185 180 квл км. т.е 37 000 кн. км.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Романът ,,Роксолана''! Автор - Павло Загребални. Точно за отвлечената от татари и продадена в робство бъдеща султанка.Там има великолепни султани и паши, хитри и комбинативни гърци, богати италиански търговци.Четеш, четеш и търсиш нещо и за нашите българи...И на не знам коя страница се появяват и те като космати и рогати овчари с калпаци, които водят стада към Стамбул за прехрана, а българките са предназначени предимно да копаят по нивите.Хареми - ами! Там най се ценели черкезки и украинки.
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като цяло сапунките ме отвръщават, но турските и индийските просто чупят ***... отделно ориенталщината ме влудява. Въпреки това, голяма част от населението над 55 чинно ги гледа. Затъпяването от тези сериали е в пъти повече от чалагата-мое мнение.
5
3
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
спрете турските сериали защото затъпяват хората
4
5
 
20
 
! Отговори
ТУРСКАТА АГЕНТУРА преди 8 години
е плъзнала по света и води ХИБРИДНА ВОЙНА срещу нас