Секси и съблазнителнителни за Свети Валентин

Victoria's Secret с нов каталог за празника
10 фев 2016 10:14, Криси Табачка
9
Секси и съблазнителнителни за Свети Валентин
Снимка: Victoria's Secret

С наближаването на Свети Валентин, дамите трескаво търсят с какво да изненадат своите половинки, а мъжете се оглеждат за перфектния подарък.

Празникът на любовта често е основно вдъхновение и мотивация да изглеждаме още по-съблазнителни и да дадем силен тласък на красотата и самочувствието.

Бельото, като основен начин да постигнем този ефект, да се чувстваме добре и да зарадваме силната си половинка, е сред най-разпространените методи.

От Victoria's Secret знаят това и събират на едно място най-сексапилните жени, за да ни представят новите си предложения от тематичния каталог Very Sexy 2016.

В тон с името, сетовете от сутиени, корсети и бикини събуждат сексапилната фатална жена, в ролята на която влизат ангелите Бехати Принсло, Елза Хоск, Сара Сампайо, Марта Хънт, Тейлър Хил и Жасмин Тукс.

Разбира се, емблематичната и разпознаваема концептуална линия на провокацията е издържана с позиране на фона на легло, под или плътно прилепване до стена.

Задължителните елементи за Свети Валентин, като нежните цветя и всякакви предмети във формата на сърца, са основните придружаващи детайли към кадрите.

Предложенията за бельо са издържани в нюансите, асоцииращи се с любовта – наситенорозово, цикламено, червено и класическото черно.

Всички кадри на съблазнителните модели от каталога Very Sexy 2016 можете да разгледате тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 8 години
Трифон Зарезан (или Ден на лозаря) е български народен празник в чест на свети Трифон. Празнува се от лозарите, соколарите, градинарите и кръчмарите на 14 февруари, когато Българската православна църква тържествено чества Трифоновден.[1] Празникът се среща още като Зарезановден, Трифун Чипия, Трифун Зарезой, Трифун пияница.
5
0
 
6
 
! Отговори
ТО преди 8 години
НЕ БЕ ХЕЛОУИН,ТО НЕ БЕ СВЕТИ ВАЛЕНТИН...............ПРЕДЛАГАМ ДА ЗАПОЧНЕМ ДА ПРАЗНУВАМЕ И 4 ЮЛИ,РАМАЗАН БАЙРЯМ,М А Н Г А Л С К А ТА НОВА ГОДИНА,ДА СИ СМЕНИМ НАЦИОНАЛНИЯ ХИМН С ДЖЕЛЕМ,ДЖЕЛЕМ И ВСИЧКО ДА НИ СТАНЕ О КЕЙ.СЪВСЕМ МЕЖДУ ДРУГОТО,ХОРАТА,КОИТО СЕ ОБИЧАТ,СЕ ОБИЧАТ И БЕЗ СВЕТИЯТА ВАЛЕНТИН И НЕ 9АМО НА ТАЗИ ДАТА.ХА СЕГА МЕ РАЗКЪСАЙТЕ!
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Бен Д-р Радева : " Ако нямате половинка за Свети Валентин , вземете си литър"
3
0
 
6
 
! Отговори
Бен преди 8 години
И този свети валентин ще го прекарам без половинка, какво да се прави ...
2
0
 
14
 
! Отговори
Тинев преди 8 години
Трифон Зарезан е!
1
0
 
6
 
! Отговори
ЦК на либерастите преди 8 години
Любов е да не купиш нищо!