Как да разберете дали e добър любовник?

Вижте 7 знака дали го бива в леглото
14 фев 2016 22:44, Теодора Драгоева
23
Как да разберете дали e добър любовник?
Снимка: Outnow.ch

Ако наскоро сте срещнали интересен мъж, с когото вече излизате, сигурно вече си задавате някои въпроси за него. Един от тях най-вероятно е какъв ли ще бъде той в леглото. Дали ще е умел или пък непохватен любовник?

Според много изследвания добрият любовник може да бъде разпознат по някои други негови качества, които нямат нищо общо с интимните ласки.

Ето и 7 знака, че вашият нов приятел ще се справи като истински шампион между чаршафите:

Той е очарователен

Неприятно ни е да го признаем, но чаровните мъже, с добър външен вид и самочувствие, са доста сръчни в леглото. Истината е, че когато един мъж няма комплекси, той е по-отворен и по-разкрепостен в секса. Като добавим и физическото привличане, което сигурно изпитвате към този хубав мъж, сигурно е, че няма да останете разочарована!

Той забелязва всичко

Ако един мъж забелязва новата ви рокля, новата ви прическа, новите ви обеци и т. н., значи той се отнася внимателно към вас и ходовете му в леглото ще са със същия стил. Тоест, той ще е добър любовник, който ще се опита да ви задоволи максимално, ориентирайки се според вашите вкус и желания.

Той обича да ви докосва

Мъжете, които показват физическа привързаност и извън леглото, обикновено са добри любовници. Ако един мъж ви разтрива гърба, гали ви по главата, милва ви по лицето, маха кичур коса от бузата ви и т. н., значи той е нежен, обича интимните мигове и ще бъде джентълмен в леглото.

Вижте останалите знаци тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Скромен преди 8 години
Жените са потайни идва търсят ме свършвм работа. стават. и заминават никоя не ти каза добър любовник ли си или не си
9
3
 
1
 
! Отговори
Девил преди 8 години
Баси, да тръгнеш да иебаш некой - мъж, жена или козичка (кой на квот се кефи) е баси загубата на време, финансов ресурс и нерви. Да не съм мазохист, че да си го причинявам?!
8
2
 
2
 
! Отговори
Баси Държавата преди 8 години
А бе не съм сигурен,че тия признаци са разпознаваеми в Перник и Враца:):):):):)При едните се вади винкела,при другите всичко става с подфръгание и скубание под мишниците:):):):)
7
3
 
11
 
! Отговори
анонимна преди 8 години
реален съвет - наблюдавайте го как кара кола и ако не ви харесва - направо бягайте
6
4
 
31
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
директно го вадя голям и дебел и го плескам на масата ... следва усмивка от нейна страна - прекрасен любовник съм ...... за портофейла говоря, да не си мислите нещо друго
5
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако е богат значи е много добър любовник. Ако е много богат обаче направо е фантастичен. Ако е милиардер направо е Богът на любовта или св.Валентин лично.
4
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По издутината на панталона, най-добре се познава
3
5
 
16
 
! Отговори
aaaaaaa преди 8 години
jenskite sa prosti kvo da gi pravish
2
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ох, какво глупотевини... Има само един-единствен начин да разберете дали е добър любовник. А вие чак и статия сте написали... Жалка история.
1
2
 
47
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Има само един начин