Да се разкрасиш с... кърма

Вижте новостите в модната индустрия
Обновена: 2 май 2016 19:26 | 2 май 2016 19:26, Криси Табачка
5
Да се разкрасиш с... кърма
Снимка: flickr

Козметичната индустрия, заедно с модната, със сигурност е една от най-динамичните. Постоянното желание на дерматолози, козметици и гримьори да ни снабдят с решение на всеки един възможен проблем с красотата определено дава резултат.

Вече можем да променим със светлосенки носа, скулите и дори деколтето, а новите формули регенерират кожата ни и запазват свежия и младежки вид за много по-дълго време.

Трябва да признаем обаче, че някои от предложенията ни се струват малко странни... без значение какъв ефект обещават да видим.
 
Една от последните тенденции в този сектор е за маска за лице с кърма, която се грижи за решаването на кожен дискомфорт като акне и екзема.
 
Процедурата използва кърма, смесена с бяла глина, лавандула и витамин Е. Получената паста се нанася плътно върху лицето с масажни кръгови движения.
 
Човешкото мляко съдържа голямо количество антитела, които всъщност предпазват бебетата от болести, инфекции и дори астма. Това мляко съдържа лауринова киселина, която помага за успокояване на всякакви раздразнения по кожата и намаляване на пигментните петна.
 
Тъй като не е лесно да се сдобият с кърма, салони из целия свят предлагат процедурата с предварително записване на час.
 
Цялата статия вижте в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: кърмамаска за лице
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Тцъ преди 7 години
Амаче жалка картинка !
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мда. Кърма за децата не достига. Сега и маски за лице. Щото свършиха краставиците от хладилника или скъпата козметика. Поредната модна простотия.
2
3
 
2
 
! Отговори
минков Фен преди 7 години
Той бате М 47год. е широка душа и разкрасява яко с мляко. Натоварен му е графика и затова до 3 процедури - и да влиза следващата.
1
3
 
5
 
! Отговори
** преди 7 години
Жените не искат да кърмят децата си да не им се "съсипе" бюста,но за пари ще направят мнооого неща...еххх...жени,жени..мислят само за пари

Спонсорирани публикации