Любимките на диктатора: Отрядът за удоволствия на Ким Чен Ун

Ученички, взимани от училищните банки, стават елитни компаньонки
4 май 2016 20:15,
125
Любимките на диктатора: Отрядът за удоволствия на Ким Чен Ун
Снимка: архив Reuters

Избирани от класните стаи, подлагани на медицински прегледи, които да потвърдят, че са девици. И служба като секс робини. Това е съдбата на 13-годишните момичета, избирани да станат част от "отбор" елитни компаньонки, които забавляват Ким Чен Ун и близките му, пише "Дейли мейл".

Някои от тях, успели да избягат в Южна Корея, разказват за забавленията, които Любимият вожд предпочитал. Те разказват за гуляи, на които се играели различни игри. А победителят получавал за награда удоволствието да обръсне срамните косми на някое от момичетата.

Повечето момичета обаче били пращани на обучения - от това как да станат изкусни масажистки до уроци по пеене и танци.

Традицията била установена още от дядото на диктатора - Ким Ир Сен. Разбира се, неговият син и внук никак не бързат да сложат край на това пиршество.

Ким Чен Ун за кратко прекратил традицията - по време на 3-годишният траур заради смърта на Ким Чен Ир, но "Отрядът на удоволствията" отново е на линия, защото вече било приемливо.

Понякога ученичките се отвличат директно от класните им стаи. Преди да попаднат в лапите на номенклатурата, жертвите се следят изкъсо, като се проследява историята на семейството и медицинското им състояние, за да се гарантира, че момичетата са девствени.

Според един от дезертиралите, Джан Джин Сен, най-привлекателните момичета в КНДР се наричали "Пети отдел". Всъщност така се наричал кръгът от най-приближените до лидера. Работата на "Пети отдел" в действителност е да се грижи за всичко, свързано с личния живот на лидера - от охраната до забавленията, включително и за "Отрядът на удоволствията".

Смята се, че Отрядът на удоволствието е съставен от около 2000 момичета, разделени в три отделни групи. Първата е за специализиралите се в сексуалните услуги, другата за вещите в масажните терапии, а третата – майсторки на пеенето и танците, които изнасят спектаклите си полуголи.

Рехабилитаторките били изпращани в Хонконг за няколко месеца на обучение, а посестримите им изпълнителки трябвало да шлифоват професионалното си пеене и танцуване. Повечето от тях встъпват в уредени бракове с личната охрана или с висши кадри, "годни" за работа в чужбина. Някои от тях дори сами се издигат до тези постове.

Избраниците трябва да отговарят на строги критерии. Освен че трябва да са непорочни, те трябва да са високи до 165 см, да нямат белези или петна, да имат мек и нежен глас. Преминалите ситото участват в традиционните оргии в официалната резиденция на Ким в Пхенян, посочва негов братовчед в мемоарите си "Кралското семейство на Ким Чен Ир", преди да бъде ликвидиран.

На развратните среднощни събирания има алкохол, секс и изтънчени блюда в обилно количество. На партитата присъстват едва 40 от 200-те сътрудници на лидера.

Обикновено семействата на момичетата са в неведение за случващото се с дъщерите им. Властите казват на близките, че девойките участват във "важни държавни проекти". На момичетата на отряда е абсолютно забранено да се виждат или говорят със семействата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много ясно, че с тоя корейски *** ще търси 13 годишни :) Иначе ще хлопа като клечка в буркан!
84
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой упорито свързва гейството с ЕС. Другарю, в любимия Путинистан се снима най - долното гей порно, в Петербург. Познай участниците какви са?
83
4
 
2
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Да ме прощава Герасим Георгиев - Геро, ама Ким Чен Ун е негов севернокорейски двойник :)))
82
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това сценарий за КРАВАРСКИ филм ли е?
81
4
 
1
 
! Отговори
до 99 преди 7 години
Ама за твоята не съм сигурен.......
80
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Успокоихме се за сексуалната ориентация на грухчо:педофил
79
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледайте филма Маргарит и Маргарита.Ще ви се изяснят нещата...
78
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе другарю яж си ракетите и не се занимават с България че и вие не сте по различни като се сетя за оня нерез Евстатиев та чак ми се драйфа. Вие навремето не бяхте по различни оргиите ви в резиденцията в Сандански нямаха край, само като се сетя за Славков та ми се обръща всичко
77
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо българските *** не пишете за любимките на българския диктатор- Султана Борисов , а оставете Северна Корея на мира. С темповете на разруха в България и след 100 години няма да стигнем корейците, защото хората изстрелват ракети и никой не може да им каже копче , докато ние нямаме нито армия нито въоръжение за нея. Това определение за това кой е диктатор от Щатското посолство ли ви го набиват в канчетата? Защото за мен всички щатски президенти след 45 година са диктатори завладяващи света.
76
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 98И всички русофили в сайта одобряват :)щото и те са педофили. Русский мир ...
75
1
 
1
 
! Отговори
до 99 преди 7 години
Има. Номер 100 е "мек" участник.
74
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отряда е от деца и русофили.
73
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А специално гей-отряд няма ли, та това е висша евро-атлантическа ценност!
72
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Освен че са кръвожадни *** били и педофили.И всички русофили в сайта одобряват :)
71
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, поне сме спокойни за сексуалната ориентация на Ким.
70
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото повече се пише срещу Северна Кореа и Ким, толкова повече започвам да им симпатизирам.
69
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ком е пич.
68
3
 
2
 
! Отговори
до 89 Стамат от Карн преди 7 години
Стаматчооо, моето момиче. Не е прилично да се друсаш толкова рано и да пишеш за майките на свойте "помпачи".
67
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно е ясно - пичът поне се обгражда от момичета, защото е мъжл Нашите политици и евробратятя им се обграждат от хомосексуални партньори, публично си признават, че са гейове, а народът е оставен да бъде управляван от сексуално болни лица. Бих предпочел мъжки мъж отколкото чехльовцци и писукащи външни и финансови министри.
66
12
 
8
 
! Отговори
до 86 преди 7 години
Към отряда има и група от софийски евроатлантически транссексуални наркомани. Вие защо не сте се класирал ?.