Социални разни: Агресия на пътя и киевски страсти

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
Обновена: 22 май 2016 19:18 | 22 май 2016 19:08,
3

 Според мълвата историята е от София. Каква е - не се знае.  Снимка: Facebook

Измина една седмица, белязана от матури и още Евровизия. И докато едни се вълнуваха от въпроса чия е „Кукувица“ – на Багряна или на Цеца, други кротко изчакаха бала на братовчедката, племеницата или просто съседското дете. И, ако едно проучване твърди, че един абитуриентски тоалет струва три учителски заплати, то в галерията може да видите една по-ефектна и по-бюджетна идея.

Тази седмица страстите покрай Евровизия не затихнаха. Оказа се, че песента на Джамала не била нова, а била изпята още преди години. В Украйна пък се надигнаха срещу организацията на конкурса, защото щяло да е скъпо.
Как би изглеждала сцената на конкурса, проведен в Киев, вижте в галерията!

Започваме видео обзора от последните дни с едно клипче, което като нищо би могло да е снимано и в България. Но не е. Става въпрос за агресия на пътя с неочаквана развръзка. Вижте:

Продължаваме с видео, свързано отново с пътя. Защото няма нищо по-традиционно от празничното пътуване. Вижте едно изпреварване, което буквално е безкрайно:

Тъй като лятото никога не е било по-близо, темата за отслабването е по-актуална отвсякога. Според едно проучване от тази седмица са нужни 5 години на човек да осъзнае, че му е нужна диета. Е, ние ще ви улесним. Ако чувате подобни звуци от тялото си, време е:

Завършваме с нещо от рубриката "И ний сме дали нещо на света". Става въпрос за така модерното туъркване. Вижте:
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За Евровизита в Украйна беше непбходимост да се постне, за да се покрие квотата от русофилски постове за деня. Иначе рублите по договор няма да ви преведат!
2
1
 
1
 
! Отговори
gost преди 7 години
Какво ми хвана окото ли бях на бал на едни приятели по едно време се заслушах в една динамична музик и шях да припадна такова нещи досега не съм слушал но по интересно бе че стил 40 година странното което е тия деца си дават парите а какво получават но нее луд тоя които яде баницата а тоя които им я дава до преди години ти правеше кеф да идеш да се почерпиш да пиеш една напитка сега и това няма така да е вид забавление на изчерпване пък ние потребителите ще си даваме парите а тия ще дебелеят
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А това туъркване на български се казва мъжки гюбеци.