Грешките, които ви превръщат в самотна майка

Вижте какво да не правите, за да имате партньор до себе си
23 май 2016 15:44, Екип на Tialoto.bg
30
Грешките, които ви превръщат в самотна майка
Снимка: архив, Reuters
Излизането по срещи до голяма степ е въпрос на тренинг. Ако се изолирате от другия пол след поредното разочарование и се отдадете на самотата и депресията, после ще ви бъде много трудно да започнете отново да се виждате с хора. Още по-сложно е при самотните майки, които сякаш се оправдават сами пред себе си с грижата за децата и тотално забравят как да флиртуват и какво е да са в компанията на някой мъж.
 
Коя жена обаче иска да остане самотна до края на живота си? Ако се в позицията на самотна майка и се чудите защо така и не намирате читав партньор, то може би правите някоя от следните грешки:
 
1. Чакате прекалено дълго, за да започнете да излизате по срещи
 
„Да влезеш в света на срещите отново е по-трудно, колкото по-дълго си бил сам”, твърди експертът по срещи Джулиън Кантарела. Вместо да си търсите оправдания за своята изолация, започнете да търсите мъж в някои сайтове за запознанства, където ще имате контрол върху сближаването и разговорите и изборът да не се видите с въпросния човек, ако ви се стори неподходящ, съветва тя.
 
2. Фокусирате се върху един човек
 
Джулиън смята, че една необвързана самотна майка трябва да излиза с различни мъже, докато се спре на един. Причината е, че се дългия период на самота жените често се вкопчват като в спасителна сламка в първия мъж, който срещнат. Те го идеализират и накрая остават силно разочаровани, защото не отговаря на очакванията им. Не бързайте с ексклузивността, а си дайте право на избор. Излизайте с различни мъже, за да имате база за сравнение и накрая да прецените кой наистина е подходящ за вас.
3. Започвате със срещите прекалено скоро
 
Травмата от развода може още да не е отминала, а вие се хвърляте в авантюри, които не успяват да запълнят празнотата, оставена от дългогодишния ви партньор. Преди да се впуснете в търсене на новия г-н Идеален, трябва да сте наясно какво точно търсите в една връзка и какъв човек може да ви го даде. Очевидно предния път не ви се е получило, така че ви трябва време да анализирате ситуацията и да осъзнаете кой къде е сбъркал, за да може да не повтаряте същата грешка отново.
 
Вижте останалите грешки в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички ги плюят. Но всички залитат по тях. Егоизма ще ги погуби затова не могат да задържат една жена до себе си. КАКВО ОЗНАЧАВА ДА НАДГРАЖДАТ ДО СЕРИОЗНА ВРЪЗКА, СЕМЕЙСТВО. В ЕДНИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ СЕ ИСКАТ РАЗБИРАНЕ, СЛУШАНЕ, ЕМПАТИЯ.
23
1
 
4
 
! Отговори
ЕХО преди 7 години
До Az AzovА ЗАЩО МЪЖЕТЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ КАКВО МРАЗЯТ ЖЕНИТЕ?!ЗАЩОТО СИ МИСЛЯТ,ЧЕ ЖИВЕЯТ ВСЕ ОЩЕ ВЪВ ВРЕМЕТО НА БАБА СУЛТАНА И ДЯДО СТОЯН.НУУУУУУУ ДНЕШНИТЕ ЖЕНИ НЕ СА БАБА СУЛТАНА,А ДНЕШНИТЕ МЪЖЕ,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ,НЕ СА ДЯДО СТОЯН!КОЙ РАЗБРАЛ,РАЗБРАЛ!
22
2
 
16
 
! Отговори
Az Azov преди 7 години
Имам приятелка. Родителите ѝ са разведени. Сам стигнах до извода защо са разведени (извън клишетата, които всички казват).Драги дами, мъжете ви най-много мразят да ги юркате, да им давате наклон, да им давате зор и да ги обвинявате, че не правят това и онова, че не бутат нищо. Ако си почиват, не им го повтаряйте. Толкова бързо ще стане като кофти навик, че ще ви зарежат рано или късно.Ако пък наистина нищо не пипат - да сте гледали, когато е трябвало, а не да мислите, че ще се променят...
21
4
 
5
 
! Отговори
писна ми от флиртадж преди 7 години
По големи флиртаджийки от омъжени жени няма , да знаете , понеже са вече заети ама се чудят на свободния пазар дали са още вървежни както са били едно време млади , на някой на флирта му викат кувенски номерца ,а за самотната ми хвани си някой чужденец с пари и пак бебе като няма българин с пари , ама живота да ли ще е.е ...............
20
11
 
14
 
! Отговори
до 21 преди 7 години
Аз пък що не знам за нито един мъж, който се е оженил за самотна майка с дете? Да ви кажа ли какво се случва с всички самотни майки? Намират си мъже, да но само за едното чукане и до там. Мъжете освен от обвързване ги е страх и от деца, нищо че не са техни. А защо има толкова самотни майки ли? Ами просто мъжете цял живот не се наживяват и все си мислят, че нещо изпускат. Да не говорим колко жени нямат деца точно защото мъжете им не искат и им се живеело още.
19
5
 
10
 
! Отговори
Мен преди 7 години
До Ан. Щом повдигате въпроса за пари... Отговорът е ясен само това търсите. И аз мога да си зготвя,изпера,изчистя...Ти за какво си ми??? Мога да те имам срещу малко пари всяка вечер с различно лице и години...
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
19-та, само не ни казвай, че "майката" е правила секс само веднъж, когато е заченала децата си, и след това е била самотна майка, грижеща се за децата си, и въобще не правила секс до дълбока старост?
17
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Остават сами щото идват от село с един сак *** и 2 ТИР-а претенции, ама ги няма мам и тата де и ходят по *** на принцесата..
16
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Със съжаление трябва да констатирам, че съвременния "мъж" търси задоволяване на сексуални нужди без никакъв ангажимент. Децата за него са бреме и ненужно усилие. Говорим за "таргет" в обхвата 20-40 годишни. Чака ги самотна старост с пиянски запои и перчене, после инсулт или инфаркт и самосъжаление. В крайна сметка, кой на каквото си постеле, на това ляга. Майката може да се надява на помощ, когато остарее, а мъжът, дето само си е правил кефа, няма на какво да разчита.
15
4
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Грешката е в държавата, която не се грижи за семейството и не насърчава раждаемосттаНа "запад", когато изоставят семейството си, им съдират кожата. За любовница не остават париСемейството е сериозен ангажимент, не може мъжа да си хваща шапката защото така му изнасяло, а жената да гледа детето до живот защото е длъжна
14
10
 
8
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
До до Един от СеверозапА ти, драга, какво направи, за да не си хване мъжа ти любовница, за да не помисли въобще за селската ...., за да си по-добра от нея във всяко отношение?Или това, че имате дете, беше достатъчно за теб, за да мислиш, че ще е вечно твой? Не те ли "болеше глава" всяка вечер, не беше ли "изморена" винаги, когато ти поиска? Няма луд , да бяга от хубавото в живота си, даже и собствената му съпруга да е това хубавото.Задай си въпроса защо е избрал нея, а не теб.
13
3
 
12
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
До Ан Търсят това, което не са намерили при жените си, вечер, след работа, а и късно нощем.Докато жените по принцип, по-долу казах, какво търсят.Или чичко паричко, или заместител на това, което чичкото вече не може да им даде, въпреки парите си. Да давам ли примери?Сещам се за един, "Милионер търси съпруга" с Хрисо стоте манекенки.Натискаха му се без капка срам 19-20 годишни, с интелект на амеба, и после, какво? Впрочем, жълтите вестници са показателни за това, какво следва после...
12
0
 
23
 
! Отговори
до Един от Северозап преди 7 години
Аз съм самотна майка, защото мъжът ми си хвана любовница. Преди да направим детето не даваше никакви признаци, че ще е кръшкач. Веднъж го извикаха негови роднини да помогне на един строеж, после се черпили, отищли с братовчед си да си допият в селската дискотека и там се харесали с една госпожица. (По думите на леля му, селската ****) Нататък ще спестя подробностите.
11
5
 
15
 
! Отговори
Ан преди 7 години
До Един от СеверозападаА мъжете от сайтовете за запознанства какво си търсят....май безплатни слугини..
10
4
 
22
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
До Анонимен2 Не, грешките не са фабричен дефект, а грешен софтуер, направо. Заложен още от малки.За това, ако сте щастливо оженени, в никакъв случай не пускайте съпругата си да преспи сама при майка си, защото си връща много бързо заводските настройки и грешния софтуер...
9
15
 
12
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Между другото-поздравления за снимката!Много е точна. Самотна майка, с дете, в някой сайт за запознанства, търсеща поредния наивник, който да я носи буквално на ръце, докато тя се съветва с майка си, как да му стопи нервите и отрови живота.Жалко за детенцето, само, ама грам не ме е жал за самотните разведени майки.Съжалявам само тези, чиито мъже са починали внезапно, но такива трудно ще намерите по сайтовете.
8
7
 
24
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Изобщо-идеала на съвременната жена днес, или поне на преобладаващата и част е, да хване някой чичко или батко с пари, не е важно от къде ги има, да и даде карта с неограничен лимит пари, джип, 300 квадрата жилище, да не я закача за нищо цял ден, прислугата да следи и угажда на всеки каприз, да си вдига само крачетата един -два пъти седмично, парите да не спират, пък ако ще и на 90 да е мъжа и. За другото-ще си намери друг.Ако поне половината от това не е изпълнено, мъжа е лош, и развод...
7
13
 
29
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Много пъти съм казвал-тези, които позволиха да навлязат в България "Бестселърите", от Щатите, любовните романчета, писани от някоя незадоволена стара мома там, както и тези, които позволиха у нас да се излъчват турски, бразилски и всякакви "сапунени сериали", извратиха мозъка на жените.Тези, с телевизионните реклами, тип "тегли кредит-изрази себе си" също. Резултатът е навсякъде.50% от жените чакат принца на белия кон, или се разочароват, че живота им не е предложил такъв, и са самотни майки.
6
11
 
38
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
А защо са допуснали, да станат самотни майки? Само не ми излизайте с номера, че не са гледали за кого се омъжват,че не са познавали човека. Просто, след сватбата, и особено след като се появи детето, много от тях считат, че мъжа им е в кърпа вързан, той е длъжен до гроб да превива гръб и да ги храни, а те да щракат с пръсти, и да се чудят в кой мол да му похарчат парите, в кой сайт да се регистрират и палуват, докато детето е на детска, а той-на работа.Погледнете и от този ъгъл, примери-навсякъд
5
5
 
13
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
де го бат ви Минко да ви обясни ко се прави със самотните майки ...