Утешение според зодията

Всеки по различен начин преживява тъгата
24 май 2016 21:21, Теодора Драгоева
1
Утешение според зодията
Снимка: outnow.ch

Ако искате да помогнете и утешите свой близък човек, който страда, но не знаете как да подходите, обърнете се към астрологията. 

Не всеки разстроен човек би намерил утеха чрез споделяне с приятел. Има хора, които обичат да преживеят тъгата си в самота.
 
Един от начините да разберете как точно да утешите някого, е да се вгледате по-добре в неговата личност.
 
Тъй като зодиакалните знаци имат пряко влияние върху характера на човек, можете да се "обърнете към тях" за съдействие.
 
А ето и как да помогнете на приятел в нужда, според неговата зодия:
 
Овен (21 март - 19 април)
 
Хората от тази зодия стават мрачни и сприхави, когато преживяват проблем. Най-доброто нещо, което можете да направите за тях е да ги накарате да излеят това, което ги мъчи дори да се наложи да изслушате дълга и неприятна тирада. Оставете ги да изпуснат парата и след малко те ще се успокоят. Не се опитвайте да сменяте темата от това, което ги вълнува в момента, защото ще ги ядосате още повече.
Телец (20 април -20 май)
 
Телците са силни, но доста чувствителни хора. Когато имат проблеми, те по-често предпочитат да не говорят за тях пред другите хора. Те са склонни да споделят трудностите си само и единствено с най-близките си хора. Телците са готови да обсъждат неприятностите в живота си само с хора, които наистина ги е грижа.
 
Близнаци (21 май - 20 юни)
 
Близнаците имат палав, забавен характер, но когато става въпрос за проблеми, те реагират незабавно и доста нервно. Единственият начин да ги успокоите, е като ги разсеете с някакво забавно преживяване. Те са силни хора и ще се справят с всички трудности по пътя си, така че не драматизирайте.
 
Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари