Как да носите 4-те най-актуални тенденции за сезона?

Няколко практични идеи
25 май 2016 19:40, Криси Табачка
2
Как да носите 4-те най-актуални тенденции за сезона?
Снимка: L’Officiel

Някои модни тенденции за сезона се доказаха като задължителни за женския гардероб през 2016 година.

Пример за това са райетата, които от обикновен принт се модернизираха до такава степен, че могат да бъдат носени еднакво добре както с деним, така и със строг костюм от две части.

Тъй като има поне още няколко универсални и актуални тенденции, представяме върху кои точно трябва да насочите вниманието си.

Най-хубавото им качество е, че могат да бъдат имплементирани във всеки един момент и със сигурност да ни поддържат на модна висота.

1. Дълъг тренч
Тренчкотът е една от вечните класики, които задължително трябва да притежава всяка дама в своя гардероб. Красивият му вид се комбинира с практичност, която оценяваме особено високо в дъждовните дни. Стремете се към модел в натурален тон – по този начин ще можете да го съчетавате с всякакви нюанси на цветната палитра.

2. Пола с копчета
Какво е общото между най-известните модели на подиума в момента? Всички те носят къси поли с копчета по дължината. Носете я смело с класическа тениска и кожено яке. За вечерно излизане, комбинирайте с обувки на висок ток и клъч – ще се радвате на момичешко и сексапилно излъчване.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
вие питате преди 7 години
Вие питате: Как да носите 4-те най-актуални тенденции за сезона? Ние отговаряме: Като си свалите гащите.
1
0
 
5
 
! Отговори
Kiffla преди 7 години
Аз пак не разбрах.Може ли тренча да е райе принт и да се носи с клъч?Ако някой от читателите може да ми отговори, ще съм му много благодарна!