Сайт приема залози за отслабване

За успелите има и възнаграждение
28 май 2016 14:56, Елка Василева
10
Сайт приема залози за отслабване
Снимка: архив, Reuters

Ако искате да отслабнете, е възможно да се справите по-добре в компанията на съмишленици. Спазването на диета не е по силите на всеки, но ако все пак твърдо сте решили да се преборите с излишните килограми, то вашето място е DietBet - специализиран сайт, който приема залози и предлага възнаграждение за отслабване, съобщи Ред Ферит.

DietBet е сайт, даващ възможност на потребителите да залагат пари в общ фонд. Всичко, което желаещият да отслабне трябва да направи, е да избере цел или да си постави такава и да заложи определена парична сума. Минималният залог е 25 долара.

Ако потребителят постигне целта си, получава натрупаната печалба или си я поделя с други ентусиасти, които също са се справили с предизвикателството.

Срокът за постигане на целите варира от един месец до една година, така че възнаграждение може да се очаква най-рано след 30 дни.

Специализираният сайт е насочен единствено към справянето с няколко излишни килограма. Ако потребителите искат да подобрят физическата си активност или да променят хранителните си навици, DietBet не е подходящото за тях място.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: отслабванесайт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
34
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Само със спорт, дори да е много и всеки ден, няма да се получи за съжаление. Ако освен спорта махнеш бялото брашно и захарта, а иначе си ядеш нормално, резултатите ще дойдат много по-бързо.
2
1
 
35
 
! Отговори
До предишния преди 7 години
А там от където идваш дават ли ти хапченца редовно?
1
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама задължително ли да отслабваш чрез диета? Защото аз отслабвам със спорт. След толкова много диети и йо йо ефект вече не ща и да чуя за диети и режими. СПОРТ! Пък дано стане.