Топ 5 - новите тенденции за летния сезон

Индустрията, която никога не спи – модата
28 май 2016 22:23, Криси Табачка
2
Топ 5 - новите тенденции за летния сезон
Снимка: fashionspreads.net

Индустрията, която никога не спи – модата. Един свят, който всяка секунда се стреми да предложи по нещо за всеки човек, за всяка индивидуалност и всяка черта на характер.

Естествено, това огромно разнообразие изисква непрекъснати промени и вариране между крайностите за постигане на своеобразен баланс във визиите.

Към задължителните тенденции за пролет-лято 2016 смело добавяме най-новите попълнения директно зададени от модните критици и стилисти.

За едно по-красиво и пъстро лято.

1. Новото морско
Всички обичаме класическите тениски с апликации от котви, но тази година можем да се порадваме на разнообразие от райета във всякакви форми и размери. Когато ги комбинирате с къс топ, панталон с широки крачоли, гащеризони и обемни ръкави, морската тема добива съвсем нов и модерен вид.

2. Послание с ръкави
Големите ръкави са елегантни, модерни и дават буквално покритие на ръцете, ако не се чувствате комфортно да ги показвате. Заложете на нестандартното – малко къдри или воали са чудесни, особено ако са изработени от правилната материя.

3. Панделки и възли
Със сигурност много пъти сте се чудили за панделки или големи възли, но ви е било страх да не дойдат в повече на визията. Както често казваме, опитайте се да намерите точката на баланс. Пример за добра комбинация е голяма панделка на яката на риза, комбинирана със строги линии на пола „молив“ или официален панталон с ръб.

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: морскопанделкиръкави
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
7
 
! Отговори
турчин преди 7 години
Ще купя едно такова на кадъната ще и стои прекрасно със бурката къде ги има ?
1
0
 
2
 
! Отговори
Павката преди 7 години
И слънчевите очила от дърво също са доста ъп то дейт.