Тръгвате на път? Не забравяйте тези козметични продукти

Ето как да се подготвите за лятна почивка
29 май 2016 12:52, Криси Табачка
0
Тръгвате на път? Не забравяйте тези козметични продукти
Снимка: noragouma.com

С настъпването на летния сезон, идва време за дългоочакваната почивка.

Разбира се, подготовката за нея никак не е за пренебрегване, тъй като не ни се иска да изпадаме в неприятни ситуации и да мислим екстремни решения.

По този повод, време е да поговорим малко за багажа, който ще носите с вас по време на почивката.

Независимо дали се подготвяте за дълъг полет към екзотична държава или ще останете в родните граници, за нищо на света не забравяйте тези козметични продукти:

1. Нощни маски
Оставете хидратиращия нощем крем, който използвате вече от доста време и помислете за алтернативните методи да се погрижите за кожата в малките часове на деня. Нощните маски са не просто актуални, но и много полезни за кожата, тъй като съставките им имат повече време да се абсорбират в кожата и я оставят мека, гладка и сияйна.

2. Сух шампоан
Твърде многото емоции и преживявания не търпят всеки ден да губите време в миене на коса. А на всичкото отгоре, не е и особено полезно. За да избегнете неприятните последици и да спестите време, не забравяйте да вземете със себе си сухия шампоан.

3. Светло червило
Нищо не може да освежи лицето ви така, както красива доза от червено или розово червило. Дори и да не искате да поставяте какъвто и да е друг козметичен продукт, червилото само по себе си е способно да направи чудеса.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари