Mодните проблеми и техните елементарни решения

Модни съвети, които ще ви докажат, че всеки проблем си има решение
24 юни 2016 22:28, Криси Табачка
1
Mодните проблеми и техните елементарни решения
Снимка: selfservicemagazine.com

Може и да не знаем отговорите на всички въпроси, особено ако се отнасят до житейски мистерии, но определено знаем едно – модните проблеми си имат своите прости решения.

В крайна сметка следваме посланието на Бионсе от последния ѝ албум, че когато животът ни даде лимони е по-добре да си направим лимонада.

От почистване на мръсни обувки до начини да оправим заяждащ цип, съветите ни ще помогнат за един много по-лесен и красив моден живот.

Понякога трудните и големи проблеми имат много елементарни решения.

Ето и няколко примера като доказателство на това твърдение:

1. Поддържане на деним
Един от най-неприятните моменти е да откриете, че любимите ви дънки или дънково яке са избелели. Ако искате да запазите цвета, пропуснете препарата. Вместо това, накиснете дрехата в студена вода с една чаша дестилиран оцет. След това изсушете на чист въздух – оцетът ще съхрани дънките, а миризмата ще се изпари по време на съхненето.

2. Дезодорирайте обувките
За да ароматизирате обувките, поставете суха торбичка чай във всяка обувка и оставете за една нощ, за да се абсорбира миризмата. Ако е необходимо, можете да повторите процедурата, за да постигнете максимално добри резултати.

3. Падането на косъмчета от мъхести дрехи и материи
Всяка жена има в гардероба си поне две дрехи, които са изработени от специални материи и пускат пухчета или влакна. Това не е приятно по ред причини, но и този проблем си има решение. Поставете съответната дреха в плик и я оставете във фризера. По този начин ще засилите тъканите и ще спре отделянето.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Лорна преди 7 години
За премахване на миризмата от обувките, бих ви посъветвала да сложите по 1-2 суп.лъжици сода бикарбонат в обувките и да ги оставите на терасата за едно денонощие. След това само изтупвате обувките и ефекта е невероятен.

Спонсорирани публикации