Пясък на плажа, риби в морето – туристите се жалят

Вижте най-странните оплаквания на почиващите
27 юни 2016 11:14,
20
Пясък на плажа, риби в морето – туристите се жалят
Снимка: Reuters, архив

Твърде песъчливи плажове, риби в морето и настроени за любов слонове са само част от най-необичайните оплаквания на британски туристи от летните им почивки в чужбина, пише в. "Дейли стар".

Жалбите фигурират в нов акаунт в Туитър, посветен на ваканционните несгоди на поданиците на Нейно Величество. Очаква се списъкът със странни оплаквания да набъбне значително в разгара на летния сезон.

Под прикритието на анонимността турист споделя "ужаса" си от наличието на риба в морето. "Никой не ни беше предупредил. Децата бяха много уплашени", пише недоволният летовник.

Друг потребител на Туитър се вайка заради неудобството, което му е причинил "твърде песъчливият плаж".

Анонимна дама пък се жалва, че с годеника й са наели стая с две отделни легла, но вместо това са били настанени в помещение с двойно легло, в резултат на което сега тя е бременна.

Друг поданик на Нейно Величество се оплаква, че меденият му месец в Тайланд е бил съсипан от надарен и похотлив слон. "Гледката на животното, очевидно настроено за чифтосване, ме накара да се почувствам неадекватен", пише съкрушеният летовник.

Друга туристка е изразила недоволството си от голите жени на плажа. Дамата се жалва, че гледката е била твърде разсейваща за съпруга й, който "просто е искал да си почива".

Туитът на друг недоволен от ваканционното си преживяване британец гласи, че бобът в сервираната му английска закуска не е бил от предпочитаната му марка.

В списъка фигурира и оплакването на турист от плаж, пълен с деца, които строят замъци от пясък и вдигат невъобразим шум.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
6
 
! Отговори
Гергана преди 7 години
Тия оплаквания се рециклират в нови статии от 3-4 години насам. Как пък нещо ново не измислихте?!Иначе на мен са ми се оплаквали от кръжащи над терасата гларуси... на 200м. от морето.
16
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оплакванията на руските туристи са далеч по-земни, в 95% от случаите оплакванията са от рускини, които не могат да намерят мъжа си в бара, в който са го оставили. Все излиза от друго място.
15
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе йо... тея се *ват. Не загрявате ли? Кой има чувство за хумор тука! :) Хаха.. вече теории за раси принадлежност лалала... ае стегнете се малко. Хората майтап си правят.
14
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Епископ Кирливорк Киртакян-Кардашян от лондонската източно православна арменска епархия обеща да разгледа всички жалби и да се произнесе при първа възможност и необходимост.
13
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
<Това е стар номер на наглосаксонците - за да им излезе почивката без пари, винаги намират от какво да се оплачат и искат възстановяване на платената сума.
12
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз бих се фрустрирал ако си го меря със слонския. Не е смешно.
11
0
 
22
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
"наглосаксонци" - много добре казано, адмирации ;)
10
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ум царува, ум робува, ум на референдум гласува!Чукчите са по-интелигентни, въпреки вицовете за тях, заклевам се!
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тези станах почти толкова "умни", колкото са и американците! жалки човечета!
8
2
 
44
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Подобни жалби следва да бъдат разгледани от архиерея на съответната епархия на Арменска Апостолическа Църква или от католикос Карекин II Нерсисян върховен патриарх на всички арменци.
7
2
 
39
 
! Отговори
София прайд преди 7 години
Пясък на плажа, риба в морето и нищо в д..то!
6
3
 
34
 
! Отговори
ха, сега де.... преди 7 години
......големи комплексари с чувство за малоценност. Не са за Европа тези, да си стоят на Острова.
5
3
 
42
 
! Отговори
Морски преди 7 години
Няма страшно , скоро ще си стоят само на техните си "прекрасни" облачни , дъждовни и студени морски плажове , но затова пък ще са "уредени" по техен вкус.Що се жалват ? :)
4
1
 
63
 
! Отговори
Оа преди 7 години
Липсва само оплакване че "Водата в морето е твърде мокра"
3
2
 
36
 
! Отговори
Жоро с моторо преди 7 години
"настроени за любов слонове"Ами, да си държат жените на каишка тея британци.
2
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Анонимна дама пък се жалва, че с годеника й са наели стая с две отделни легла, но вместо това са били настанени в помещение с двойно легло, в резултат на което сега тя е бременна."===Всъщност, случаят е с американски туристи и е отпреди поне 5 г. Разбирам, че е лято, ама да претопляте чак толкова стари манджи и да ни ги поднасяте е обидно.
1
6
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Представете си колко са умни наглосаксонците, щом една булка гласувала за излизане от съюза за да не играят повече англичаните на европейско по футбол.