Може да е на 50, но изглежда като на 20

Китайка показа, че със спорт може да спре времето
Обновена: 28 юни 2016 19:16 | 28 юни 2016 17:22, Петя Славова
13
Може да е на 50, но изглежда като на 20
Снимка: hayateen.com

Времето може да спре да оставя белезите на стареенето, особено ако човек се увлича по спорта. Това доказа жена от Китай, която се оказа на 50 години, а изглежда два пъти по-млада, пише Daily Mail.

Ю Уен се занимава всекидневно с плуване и редовно тренира в спортната зала. Така от 30 години тя се превръща в истински фитнес маниак. И макар да е майка на момче, по нищо не изглежда това да е променило перфектната ѝ фигура.

През март 2016 г. жената преплува пролива Малака и планира да направи същото и в река Хан в Южна Корея.
Уен се надява, че ще може да носи бикини и на 80 години. Отбелязва, че е станала известна в китайските социални сайтове, където хората ѝ се възхищават на физическата форма.

"50-годишна жена с фигура на 20-годишно момиче и пълна с позитивна енергия", описват я в коментарите си и Daily Mail. Вижте я в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: фитнесЮ Уен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До EL SALVADORНа жмичка играл ли си?Какъв ти е татуса?И има ли живот под кората на Луната?Дай инфо и ще получиш сносен отговор!
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те тия са друга раса.
4
2
 
37
 
! Отговори
Истински българин преди 7 години
До Анонимен 6Каквата и да е, за българи не става. Трябва да сложи няколко кила силикон на бюста, да направи "жабешки" устни, да се гримира при селския бояджия - тогава ще я гледаме по-сериозно
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 1 и 3Ю Уен не е японско име, със сигурност. Ама все пак питайте Петето Сливова, на нея май всички от Азия са й еднакви :)
2
3
 
9
 
! Отговори
ined преди 7 години
*** много сте прости - що да няма японки в Китай?
1
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АФторката е писала 6 за 5.Явно не прави разлика м/у Китай и Япония.Може би е роднина на караянчева и Пекин този път е в Япония, не във Виетнам.