6 неща, които да владее мъжът, за да е добър любовник

Ето някои лесни трикове
21 юли 2016 23:00, Теодора Драгоева
11
6 неща, които да владее мъжът, за да е добър любовник
Снимка: outnow.ch

Според британската секс експертка Трейси Кокс всеки мъж трябва да владее 6 неща, за да бъде наистина добър любовник.

Не е нужно мъжът да владее всички пози от Кама Сутра, а по-скоро някои по-лесни трикове.

Ето ги и тях:

1. Той знае ерогенните зони на половинката си и нейните предпочитания в леглото

Ясно е, че добрият любовник не е егоист в леглото. Брилянтният сексуален партньор се съобразява с желанията на половинката си. Ако вашият любовник е добър, той никога няма да ви кара да правите неща, които не харесвате. Това е толкова просто. Умелият любовник също така опознава добре партньорката си и нейните ерогенни зони.

2. Той се е осведомил добре за женската физиология

Мъжете, които са добри любовници, са се постарали да натрупат доста обща секс информация. Те са наясно, че повечето жени се нуждаят от клиторна стимулация, знаят как се прави орален секс. Научили са как да докосват с пръсти интимните части на жената. Изобщо поинтересували са се за всички основи на секс стимулацията – с пръсти, език, с помощта на секс играчки и т. н. и са се опитали да овладеят основните техники в леглото.

3. Той има опит

За съжаление най-сигурният знак, че един мъж е добър любовник, е неговият по-богат опит в секса. Няма значение колко сексуални партньорки е имал той като бройка, а по-скоро колко сексуални акта са зад гърба му. С други думи, колкото повече, толкова повече. Любовникът с по-богата и дълга практика е по-перфектен.

Вижте още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Кама СутраТрейси Кокс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
0
 
! Отговори
devilrider преди 7 години
А бе,това да не е манджа,че да знаеш какви подправки да и сложиш!Всеки е индивидуалност и рецепти няма!-каквото почукало,такова се обадило!:)
5
9
 
14
 
! Отговори
един съвет от мен преди 7 години
за да е добър любовник трябва да му е пълен джоба!
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не трий,не трий!!!!!!О,какво направих!От смях изпуснах не" !!!!Не унищожавай тази съкровищница на ума и духа!Не трииииииииии!!!!!!!!
3
8
 
4
 
! Отговори
Не и тук преди 7 години
Не е нужно Бг-мачовците да владеят някакви специални умения. На тях мама им е казала, че ако жената иска да изпита удоволствие от секса, значи е к/ва. Момичетата много добре знаят това и поради тази причина, когато искат да се омъжат за някого или пък след като вече са успели да се омъжат, не изискват от мъжа да се старае в тяхна полза.
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Админе,приятелю!Умолявам те бе трий Минко тази нощ!Искам утре като стана денят ми да започне с усмивка!Минко- президент!Искам събрани съчинения и мемоари от него!
1
5
 
3
 
! Отговори
bros преди 7 години
Е, това кой не го знае, цел живот урунгели да кове!

Спонсорирани публикации