Mаникюр, в тон с лятната сладка наслада

Тенденции 2016
24 юли 2016 12:54, Криси Табачка
3
Mаникюр, в тон с лятната сладка наслада
Снимка: Instagram

Има няколко основни асоциации, които ни идват наум, когато стане въпрос за лятото. Обикновено сред тях са плаж, море, коктейли, слънце и ... сладолед.

Последното е най-приятният десерт, който освен, че разхлажда, носи в себе си и духа на дългите безгрижни дни.
Единственото по-хубаво нещо е маникюр, който е в тон с лятната сладка наслада и козметичната индустрия се погрижи и за него.

Поредната от много тенденции за пролет-лято 2016 включва изобразяването или инкрустирането на форми на сладолед върху пръстите на ръцете, които превръщат маникюра в истински аксесоар.

Можете да експериментирате както с позициониране, така и с различни цветове и форми.
Вие бихте ли се възползвали от новата тенденция за пролет-лято 2016 година?

Ако обичате сладолед толкова, колкото и ние – със сигурност ще се зарадвате на няколко вдъхновения от тенденцията, които подбрахме за вас в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Айскрийм преди 7 години
Що за маникюр е този на снимката - неоформени кожички, противни дълги и заострени нокти като на хищна птица, потресаващо и отблъскващо. Толкова е жалка тази мода на разни фигури и чудесии по ноктите на жените, някакви лигли си губят часове в оформянето на грозен маникюр
1
0
 
5
 
! Отговори
не на кича! преди 7 години
Да, това си е индустрия, печелеща от кифли и кухи ***. Донякъде приемам да видя младо момиче с подобен маникюр, но 50-годишен урунгел със сладоледчета, розички или звездички на сбръчканите си ръчици - тази гледка може само да ме втрещи.