Нова услуга: Безболезнени татуировки, с хипноза

Методът се оказал ефективен
24 юли 2016 20:25,
3
Нова услуга: Безболезнени татуировки, с хипноза
Снимка: архив, Ройтерс

Студиото "Пейнтид лейди" в австралийския град Бризбейн използва услугите на Кристофър Финикс за безболезнени татуировки с прилагане на хипноза, пише в. "Дейли мейл".

Кристофър овладял това умение преди пет години, след като се опитал да се справи с тежкото безсъние, от което страдал. Започнал да слуша хипнотични записи и проследил синтаксиса на езика. След това изкарал и специализирани курсове, с които усъвършенствал способностите си. Сега той прилага хипноза на хората, които искат да се татуират. Досега той е провел около 40 успешни сеанса. Те се оказали много ефикасни и клиентите минавали през процедурата много леко.

Финикс припомня, че хипнозата е била широко използвана, преди откриването на анестезията. Сега неговата техника искат да използват татуировчици в Лос Анджелис и Лондон. Австралиецът смята да организира курсове за обучение и да напише книга, в която да сподели своя опит. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: хипнозататуировки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама то,след като си се обезмозъчил дотам,да си правиш татуировки,за какво ти е е "хипноза"?!То мозък няма ,а го "хипнотизират"!А може би вече са започнали да хипнотизират овцете?Двукраките,имам предвид,другите,животинчетата,имат достатъчно мозък,за да не се татуират!!
1
6
 
4
 
! Отговори
бай Петко преди 7 години
То ако е трябвало ГОСПОД щял да ни създаде с татуировки. Също като щангистите, ако е било необходимо ще ни зашие поне 100 кг на врата за цял живот, или за покемоните, чиста глезотия

Спонсорирани публикации