Как да разберете по-добре жената Дева

Вижте 7 съвета, за да я заобичате още повече
24 авг 2016 23:00, Теодора Драгоева
22
Как да разберете по-добре жената Дева
Блейк Лайвли е зодия Дева. Снимка: Getty Images

Жените Дева (родените между 24 август – 23 септември) са оправни, интелигентни и секси, едновременно. Те също така са добросърдечни, сериозни и много възпитани.

Проблемът им е че са доста взискателни и леко дребнави по природа, с което някои мъже не могат да свикнат лесно. Освен това те имат склонност да се затварят в черупката си, ако някой се опитва да им се наложи твърде агресивно.

Като цяло тези дами са много грижовни към своите приятели, семейство и домашни любимци. Те умеят да обичат силно и дълбоко, въпреки че се страхуват да го покажат.
Ако жена Дева е завладяла сърцето ви, добре е да имате тези неща в предвид, за да я разберете малко по-добре:

1. Винаги обръщайте внимание на усилията, която тя полага за себе си

Жените Дева винаги работят усилено върху себе си и по отношение на външния си вид, и по отношение на личностното си усъвършенстване. Те обаче, очакват мъжът в техния живот да забелязва тези усилия и от своя страна също да полага старания в отношенията си с тях, а и да се грижи за визията си.

2. Ценете нейния интелект

Девите са известни с това, че имат методичен подход към живота, което означава, че те винаги мислят, преди да действат. Ако обичате жена Дева, старайте се да обмисляте, като нея, по-дълго решенията си - тя ще е много доволна. Покажете ѝ, че цените нейния интелигентен подход към нещата. Изслушвайте я, когато иска да обори дадена теза с аргументите си! Изобщо вслушвайте се в нейния начин на мислене.

3. Прекарвайте повече време с нея

Жените Дева имат склонност да се изгубват в мислите си понякога. Именно за това, ако имате връзка с дама от тази зодия, е добре по-често да ѝ правите компания, да я увличате с различни забавления и мероприятия, да я извеждате на културни събития и др. Изненадвайте я с еднодневни екскурзии и с вечери на свещи редовно. Това ще я накара да се отпусне и да успокои ума си.

Останалите съвети вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 15Именно тип село. За класа интелект и дума не може се каже. Твърде ограничени и невежи.
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много глупости са изписани тук! Първо зодията е най-незначителното нещо, по което човек може да гадае черти от характера. Астролозите правят карта на положението на всички планети и пак казват : наличието на това и това в астрологичната карта предполага еди какви си черти. Така че който му е толкова малко акъла да слага под общ знаменател всички, родени в рамките на 1 месец, дори не заслужава да споря с него!
14
4
 
4
 
! Отговори
до писалите по-долу преди 7 години
Ха! Жена Телец и Близнаци верни?! Проучи по-добре! А за жената Дева - аналогията й с бързи коли и скъпи вина е най - нелепото нещо! Тя не е спортен тип, нито е особено висока класа. По-скоро е дребнава и е слугински тип. Но понеже българинът обича жена му да снове с *** в едната ръка и черпак в другата, би трябвало да бъде обявена за най - вървежната българка.
13
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Покайте се, защото наближи царството небесбо."Иисус Христос
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените се кефят на възпитани и сърцати мъже. Стават още по секси.
11
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Невъзпитани, коравосърцати. Последното нещо е че са секси.
10
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Статия е точна. Първите три реда от статията са изключително точни.
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти мани таа работа, я нАпиши баце нещо за мисис копанария, че не моо спим дee'а, забравИхте да ни осветлявате за личните й мъки.
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е от зодията. Просто, мъжете си гонят жените. Те са тези, които градят връзката, брака отношенията. Жените, надграждат. Няма компромис, няма разбиране. "Пичка майна" защото било по - лесно. Най-трудното нещо е да създадеш връзката, отношението. Така да го скрепиш, че да не губи давност. Няма я прошката. Ако, никой на никого не прощава, не се извинява и разкайва за постъпките си, спрямо другия. Тогава, какво ли ще се получи?! Хората не си говорят, когато са в радост, болка, отчеяние.
7
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бързите коли, хубавите вина и жените деви не са за всеки. Това, че не можете да ги задържите, са си ваши лични извращения :>
6
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако искаш верни жени са Везни, Рак, Телец, Близнаци.
5
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не и вярни.!
4
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вярни? Подмолни....! Лицемери...! Интриганти! . И тако и вако са според настройката. Нагажда се. Винаги в полза да е. Не може да се разчита на тях. С повод и без повод. Днес е с теб, утре е против теб. Взависимост от угодата.
3
3
 
11
 
! Отговори
Лъвско Сърце__ преди 7 години
Трябва да пазим белите християнски жени!!!
2
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 3Нещо малко си в грешка!Някоя Дева ти е разказала играта май☺!!!Екшън,тревога,малко емоционален дискомфорт -да,но не са сме злобни и завистливи!!! И за разлика от други ,жената Дева винаги,ама винаги знае какво иска и как да го постигне!!!!С уважение :Една Дева
1
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахаха, те самите не могат да са разберат, какво остава за другите. Една от най-злобните и завистливи зодии и винаги в някаква тревога,екшън и емоционален дискомфорт.