В какви цветове се работи най-добре?

Лилаво, синьо... повишаващи производителността ни
Обновена: 24 авг 2016 08:47 | 24 авг 2016 08:44, Илияна Николова
0
В какви цветове се работи най-добре?
Снимка: pixabay.com

Всеки от нас има любими цветове, а всеки цвят изпраща определена вибрация. Днес споделяме 6 цвята, които според източната философия за идеални за бизнес. Без значение дали развивате бизнес или не, сложете някои от тях в офиса. 

Лилаво
 
Според фън шуй, лилавият цвят подобрява физическото и психическото здраве. Той е успокояващ и има способността да намали напрежението. Лилавото е и цвят на богатството и просперитета, показващ голяма сила и интелигентност.
Често срещан е под някаква форма в кабинетите на изпълнителни директори, както и  в техния стайлинг. Това е чудесен цвят за спа центровете, за тези, които развиват бизнес със сладкиши и други храни например.
 
Син
 
Друг успокояващ и релаксиращ цвят е синият. Напомняш за морето и небето, означаващ приключения и свободен дух. Той е най-универсалният цвят в бизнеса. Позовава се на доверие, лоялност, надеждност и отговорност.
 
Въпреки това, се счита също така предвидим и консервативен. Бъдете внимателни, когато използвате синьо в бизнеса. Ако е прекалено много, може да създаде скука във визията. Обикновено това е изборът на банки, застрахователни компании, фармацевтични компании.
 
Ако не искате вашият бизнес да се възприема като скучен и консервативен или вашата визия да не излъчва това, изберете по-ярките нюанси на синьо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: офисработацветове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари