Работа, пари, пари... Ама според зодията

Кои професии ще задвижат амбицията ви най-много
20 окт 2016 16:30, Теодора Драгоева
1
Работа, пари, пари... Ама според зодията
Снимка: Outnow.ch

Финансовите навици на всеки човек зависят както от неговия характер, така и от зодията му. Всеки човек има различна мотивация по пътя към успеха.

Ето и малко повече по темата според астрологията:

Овен

Когато става въпрос за смелост, инициатива и целеустременост, няма равни на хората от тази зодия! Те обичат да преследват нови цели и се втурват презглава във вълнуващите, актуални планове. Представителите на Овен са склонни да рискуват по пътя си към успеха и големите пари. Бюрокрацията и работата зад бюро ги задушават. Те имат потенциала да бъдат успешни предприемачи или да постигнат много в поприще, в което има състезателен дух и съревнование (в армията или в спорта, в кулинарията).

Телец

Тези хора бавно и методично се стремят към забогатяване и успех., Те работят упорито и притежават невероятна издръжливост и устойчивост, които им помагат да преодолеят всевъзможни препятствия в кариерата. Те процъфтяват на открити работни места, в творчески професии или на места, където се пътува много и също като Овен не виреят добре в офис с 8-часов работен ден. Телците могат да направят добри пари, ако се насочат към кариера в банковата или финансовата индустрия.

Близнаци

Вие сте изпълнени с енергия и позитивизъм и обичате да сте в постоянно движение. Освен това вие сте гъвкави и лесно приспособими, и именно тези ваши качества ви водят по пътя към успеха. Вие ще се реализирате добре в професия, която включва разнообразни дейности, защото мразите скуката. Близнаците имат бърз ум и ловки пръсти и се справят добре в информационните технологии и в медиите. Те могат да бъдат пилоти, артисти, фотографи и др. Възможно е да сменят няколко различни кариери в живота си.

Рак

Вие се чувствате в безопасност само когато имате заделени пари в банката, така че сте готови да работите усилено, за да забогатеете. Хората от този зодиакален знак са неуморни и амбициозни по натура. Те се справят отлично в професии, свързани с политиката, образованието и здравеопазването, защото са много грижовни. Те могат да направят кариера и в търговията с недвижими имоти, като архитекти или дизайнери или като мебелисти – всичко свързано с дома.

За останалите зодии четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: зодиипари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Журналистика ама ... според зодията.